Mulțescu, cel mai potrivit să o preia pe Dinamo? ”S-a mai întâlnit cu astfel de situații și a reușit să le remedieze”

[ad_1]

  • Liga 1: Astra – FC Botoșani, joi, 17:00, Digi Sport 1

  • UEL: AC Milan – Manchester United, joi, 22:00, Digi Sport 1

S-a vorbit și despre varianta revenirii lui Florin Bratu la Dinamo, dar conducerea l-a preferat, în cele din urmă, pe Gheorghe Mulțescu, un antrenor recunoscut pentru faptul că a reușit să scoată multe echipe din situații disperate.

Ionel Dănciulescu, despre revenirea lui Mulțescu: ”Sper să fie de bun augur”

„Nu știu ce să spun acum. Și Florin a antrenat la Dinamo, cunoaște bine situația, dar Gigi Mulțescu este un antrenor cu o experiență mult mai îndelungată, un om care s-a mai întâlnit cu astfel de situații și a reușit să le remedieze… nu știu ce să spun cu adevărat. Sper să fie de bun augur această decizie”, a spus Ionel Dănciulescu, la Liga Digi Sport.

Fostul golgheter al Ligii 1 i-a dat ”un sfat” și lui Pablo Cortacero, care va veni în țară pentru a asista la înfățișarea din instanță din 18 martie: „Să predea acțiunile, cred că asta e cea mai bună variantă posibilă”, a mai spus ”Danciu-Gol”, care nu și-a încasat, momentan, restanțele salariale din perioada petrecută ca team manager al echipei: ”Nu mi-am luat banii, eu nu sunt Borja Valle să am atâția bani de luat”.

Gigi Mulțescu: ”Va fi mai greu acum”

”Este o nouă provocare din partea echipei mele de suflet, pentru care am mai făcut acest gest. Va fi mai greu acum, pentru că timpul lucrează împotriva noastră. Nu mai este timp, s-au pierdut puncte.

Am emoții ca la început, pentru că este vorba de soarta echipei. Sunt speranțe că putem salva echipa, trebuie să le jucăm bine pe toate. Acum este vorba de soarta echipei”, a spus Mulțescu.

Etichete: dinamo , ionel danciulescu , gigi multescu

[ad_2]