Haaland sau Mbappe la Barcelona? Hristo Stoicikov a rezolvat dilema și a explicat pe cine ar fi adus Johan Cruyff



  • Liga 2: Rapid – Dunărea Călărași, duminică, 19:00, Digi Sport 1

  • La Liga: Real Sociedad – FC Barcelona, duminică, 22:00, Digi Sport 1

Două nume țin capul de afiș pe piața transferurilor – Kylian Mbappe și Erling Haaland sunt considerate starurile viitorului și jucătorii pe care se bat toate marile cluburi. 

Iar Hristo Stoicikov are răspunsul la o dilemă care-i frământă pe fanii grupării catalane: cine e cel mai potrivit pentru a juca pe Camp Nou?

Hristo Stoicikov știe pe cine ar fi ales Johan Cruyff

Bulgarul care a fost coechipier cu Hagi și Gică Popescu crede că norvegianul s-ar potrivi mai bine în atacul lui Ronald Koeman.

”Cred că în actualul sistem al Barcelonei, Haaland ar fi mult mai eficient. Dar dacă antrenor ar fi Johan Cruyff, bag mâna în foc că el l-ar cumpăra pe Mbappe. 

Asta pentru că el ar juca fără un număr 9 și l-ar pune în față pe Ousmane Dembele, iar Mbappe și Messi ar crea toate fazele de atac”, a declarat Stoicikov. 

Barcelona a simțit deja de ce este capabil Kylian Mbappe după un hattrick reușit chiar pe Camp Nou în prima manșă cu PSG din optimile UEFA Champions League. 

Iar Erling Haaland este unul din cei mai prolifici atacanți din Europa, dar ar fi tentat de o nouă aventură în cazul în care echipa sa, Borussia Dortmund, nu va prinde primele 4 locuri din Bundesliga.

 

Etichete: hristo stoicikov , kylian mbappe , erling haaland , hristo stoicikov barcelona



Citește mai mult..