Golgheter dat afară pentru că nu a putut să explice legătura cu un condamnat din dosarul „Mită pentru arbitri”

[ad_1]

  • Liga 2: Viitorul Tg. Jiu – Csikszereda, luni, 19:30, Digi Sport 1

  • 2.Bundesliga: Fortuna Dusseldorf – Bochum, luni, 21:30, Digi Sport 2

Motivul este acela că atacantul nu a putut să explice legătura sa cu unul dintre arbitrii condamnați în dosarul „Mită pentru arbitri”.

Sergiu Jurj, dat afară de la CSM Focșani pentru că nu a putut explica legătura cu un arbitru condamnat în dosarul „Mită pentru arbitri”

Pe 16 martie, clubul a anunțat că s-a despărțit amiabil de Jurj, însă după două zile, președintele secției de fotbal a clubului, Nicuță Oprea, a explicat motivul real al despărțirii.

Oficialul clubului susține că Jurj „nu a putut justifica motivul pentru care a acceptat ca fostul arbitru Marius Martiș, condamnat penal pentru arbitraje trucate și jucător de pariuri sportive, i-a organizat gratuit serbarea zilei de naștere la domiciliul acestuia”.

În 2010, arbitrul Marius Martiș a fost condamnat la închisoare în scandalul „Mită pentru arbitri”, în urma căruia FC Argeș a fost retrogradată în Liga 2, iar patronul Cornel Penescu a fost condamnat la trei ani de închisoare cu suspendare.

În plus, Liviu Făcățeață a primit doi ani cu suspendare, iar arbitrii Serea și Matiș au primit tot câte doi ani de închisoare cu suspendare.

Sergiu Jurj era la CSM Focșani din august 2019, după ce a venit de la Kazincbarcikai, echipă din liga secundă maghiară.

Jurj este golgheterul echipei, cu 5 goluri.

CSM Focșani are ca obiectiv promovarea în Liga 2.

Etichete: csm focsani , sergiu jurj

[ad_2]

Citește mai mult..