Caz macabru în Galați. Femeie suspectă de COVID-19, găsită moartă în casă. Soțul, în stare gravă

[ad_1]

Virusul ucigaș lovește mai rău decât niciodată în România. O nouă tragedie pentru un cuplu soț-soție de vârstnici din Galați, care așteptau rezultatul testelor de COVID-19. Cu câteva zile în urmă, doi prahoveni soț-soție au fost răpuși de noul coronavirus.


In articol:


Descoperirea macabră a fost făcută marți, 23 martie 2021, după-amiază, într-un apartament din Micro 21, după ce o nepoată a celor doi soți a sunat la 112, spunând că aceștia nu răspund nici la ușă, nici la telefon.

La locuința celor doi a fost trimis un echipaj de Descarcerare, SMURD-ul si poliția, transmite presa locală.

Care este starea bărbatului 

„Pompierii au forțat ușa de la intrare deoarece aceasta era încuiată. În sufrageria locuinței a fost găsită o femeie în vârstă de 61 de ani, decedata, iar în dormitor, un bărbat în vârstă de 72 de ani, febril si cu o stare generală alterată”, a precizat lt.
col. Eugen Chiriță, purtătorul de cuvânt al ISU Galați.

Bărbatul a fost preluat de echipajul medical și dus la Spitalul de Urgență.

Citeste si: Caz șocant în România. Soț și soție, morți de COVID după vaccin, iar fiica lor este la ATI

Conform unor surse, atât el- cât și soția sa erau suspecți de infectare cu Sars-Cov-2. Fuseseră testați luni, 22 martie 2021, si urmau să primească rezultatele, transmite Viata-Libera.

Polițiștii au deschis totuși un dosar penal până la clarificarea

oficială a cauzelor decesului femeii. „În cauză, se fac cercetări sub aspectul infracțiunii de ucidere din culpă”, a precizat cms. sef Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al IPJ Galați.

Caz șocant în Prahova. Soț și soție, morți de COVID după vaccin, iar fiica lor este la ATI

Situație șocantă în cazul unei familii din Prahova: o femeie de 66 de ani și soțul ei de 71 de ani, au murit amândoi la mai multe zile după administrarea vaccinului anti-COVID.

Cei doi au avut simptome asociate COVID-19 ănainte de vaccin dar au considerat că sunt răciți și nu au mers la spital.

Marilena și Gheorghe Dulgheru au murit la Spitalul județean de urgență din Ploiești l  a un interval de 14 ore.  Marilena Dulgheru a decedat pe 18 martie, la ora 15:40, iar soțul său pe 19 martie, la ora 6,30 dimineața. Înainte de deces, cei doi au fost vaccinați anti-covid cu prima doză de Pfizer.

Pe certificatul de deces al femeii (66 ani) sunt trecute următoarele informații: cauza directă -insuficiență cardio-respiratorie severă, stări morbide: disfuncție multiplă de organe și bronhopneumonie cu sars-cov 2. Femeia suferea de diabet zaharat tip 2 și hipertenisune arterială.

Tot în spitalul județean este internată și fiica acestora, confirmată pozitiv la testul covid, aceasta aflându-se, de asemenea, în stare gravă la terapie intensivă. Înainte de a ajunge la spital, aceasta s-a imunizat cu prima doză de vaccin produs de AstraZeneca.

Citeste si:  Primul centru de vaccinare anti-COVID care va funcţiona non-stop, deschis pentru români

[ad_2]

Citește mai mult..