Mădălin Hîncu și-ar fi dat demisia din funcția de comandant! Motivul din spatele deciziei



  • Liga 2: Metaloglobus – Rapid, duminică, 15:00, Digi Sport 1

  • Digi Sport Special, miercuri, 21:30, Digi Sport 1

Mădălin Hîncu, comandat al clubului din ianuarie 2020, și-ar fi depus, conform unui anunț făcut pe Facebook de Asociația Steliștilor 1947, implicată activ în ”viața” echipei, în special a secției de fotbal, demisia, începând cu data de 31 martie. 

Comandantul CSA Steaua, Mădălin Hîncu, și-ar fi depus demisia

Motivul care l-ar fi convins pe Mădălin Hîncu să își înainteze demisia este starea de tensiune din club, influențată recent de Florin Talpan și lipsa de reacția a Ministerului la acuzațiile juristului.

Concret, momentul care ar fi produs ruptura a avut loc în urmă cu două zile, când Florin Talpan a adus, printr-un mesaj postat pe contul personal de Facebook, o serie de acuze la adresa lui Mădălin Hîncu, dar și a altor ”personaje controversate care câștigă peste 4.000 de euro pe lună și se fotografiază cu mândrie pe stadion”.

Pe Mădălin Hîncu, Florin Talpan l-a acuzat că i-a redus ”abuziv” salariul, că nu își îndeplinește obligațiile de comandant al clubului CSA Steaua și că ”refuză categoric” să notifice FRF și LPF cazurile în care nu sunt respectate hotărârile judecătorești, cu referire la situațiile în care anumite performanțe ale Stelei sunt atribuite celor de la FCSB.

Etichete: florin talpan , madalin hincu , comandat csa steaua , demisie mădălin hîncu



Citește mai mult..