Turcia a învins Olanda cu 4-2 în primul meci din preliminariile pentru Mondialul din Qatar 2022


Meci extrem de spectaculos în preliminariile pentru Mondialul din Qatar 2022. Turcia a produs surpriza și a spulberat Olanda cu 4-2, după ce scorul a fost chiar 3-0 în minutul 75!


In articol:


Turcia conducea cu 3-0 în minutul 75, și a reușit în final o victorie uluitoare în prima partidă din grupa G a preliminariilor pentru Cupa Mondială, S-au marcat în total șase goluri pe stadionul Ataturk Olimpiyat din Istanbul.

Pentru turci, Yilmaz a reușit un hatrick (trei goluri în minutele 15′, 34′, 81′) și a înscris și Calhanoglu (46′), iar olandezii au avut o zvâcnire spre finalul partidei înscriind prin Klaassen (75′) și de Jong (76′). Olanda a ratat și un penalty în minutul 90+5.

Citeste si: Schimbări importante în meciurile de fotbal, ca urmare a unor „numeroase decizii nedrepte” luate de arbitri

Turcia urmează să joace în Norvegia

Pentru Turcia urmează un duel cu Norvegia, în deplasare, în timp ce Olanda va juca pe teren propriu cu Letonia în a doua etapă.

Echipa condusă de Senol Gunes s-a instalat pe primul loc în grupa de calificare G pentru Campionatul Mondial 2022 din Qatar. În afară de Turcia și Olanda, mai fac parte din grupă Norvegia, Muntenegru, Letonia și Gibraltar. 

Citeste si: Coronavirus lovește și în sport. Mirel Rădoi a fost diagnosticat cu Sars-Cov-2

Turcia a înscris un gol și din penalty[Sursa foto: Twitter / FIFA]

În Grupa G mai fac parte, alături de Turcia și Olanda, următoarele țări: Norvegia, Muntenegru, Letonia, Gibraltar

România, primul meci din preliminarii cu Macedonia de Nord 

România debutează joi 25 martie, pe teren propriu, cu Macedonia de Nord, în grupa J din preliminariile CM Qatar 2022.

Selecționerul Mirel Rădoi speră să poată sta pe banca tehnică la meciul cu Macedonia de Nord, de joi, chiar dacă a fost depistat pozitiv cu coronavirus pe 15 martie.

Meciul se va juca pe Arena Națională. „Tricolorii” se află în grupa J, alături de Germania, Armenia, Islanda, Liechtenstein și Macedonia de Nord.



Citește mai mult..