VIDEO – Relații toxice. Partenerul de viață trece la agresiuni fizice

[ad_1]

Nu puteți să faceți nimic fără ca partenerul de viață să știe ba mai mult vă critică, vă umilește și chiar ajunge să vă agreseze fizic? Pishologii au soluții.


In articol:


„Concret o femeie care este agresata de sot acasa in primul rand ar trebui sa vorbeasca despre asta pentru ca de multe ori agresorul se bazeaza pe faptul ca tu nu ai curaj sa vorbesti, de teama sau ca sa nu te faci de ras.

In momentul in care treci de aceasta bariera, si sotul afla ca povesteste ce se intampla”, spun specialiștii.

Psihologii ne învață cum să descoperim când partenerul de viață ne controlează

„De multe ori agresorul trebuie sa stie ca poti sa spui si nu. Multe victime care trec prin asta anii la rand incerc sa-l multumeasca pe agresor cu ceva”, spun psihologii.

„Unii oameni nu ies niciodata din rolul de victima, dar se poate sa iesi. Metoda naturala este sa-ti gasesti si tu fraierul cum se spune. Exista o piramida a agresivitatii. Exista cineva sus acolo. Seful sotului, de exemplu. Sotul nu poate sa fie agresiv cu seful asa ca este agresiv cu sotia lui. Care nu poate sa fie agresiva cu el si este agresiva cu copilul. iar copilul gaseste pe altcineva mai slab.

Putem sa rupem acest lant daca ne uitam in jos si nu in sus. daca ne uitam in jos la cineva care are nevoie de ajutorul nostru”, spun psihologii.

[ad_2]

Citește mai mult..