Astăzi este ziua lui Jador de la „Puterea Dragostei”. Prietenii i-au făcut tort, deși el se află în Republica Dominicană

[ad_1]

Jador de la „Puterea Dragostei” a împlinit astăzi 26 de ani. Bărbatul se află acum în Republica Dominicană în echipa „Faimoșii” la Survivor România 2021. Prietenii nu au uitat de ziua lui de naștere.


In articol:


Pe 25 martie 2021, s-a născut Remus-Ionuț Dumitrache, zis Jador. Tânărul este concurent la Survivor România, așa că acum se află în Republica Dominicană. Prietenii lui din România nu au uitat de el, așa că astăzi de ziua lui i-au serbat ziua chiar dacă este absent.

Citeste si: Jador sau Culiță Sterp?! Pe cine susține Ella de la „Puterea Dragostei”?

„Ioane, tu dacă nu ai apucat să suflii în tort, vom sufla noi pentru tine! Îmi voi pune eu dorința! La mulți ani, Jador!” a zis manelistul Nikolas Sax alături de amicii lui Jador.

Citeste si: Show-ul fenomen “Survivor România”, din nou, pe primul loc în preferințele telespectatorilor. Faimoșii au ieșit învingători aseară, în jocul pentru recompensă

Nikolas Sax i-a făcut tort lui Jador.[Sursa foto: Instagram]

Ce i-a transmis Bogdan Mocanu lui Jador de ziua lui

Nici cel mai bun prieten al lui Jador nu a uitat de ziua lui. Bogdan Mocanu de la „Puterea Dragostei” i-a transmis un mesaj lui Jador, chiar pe Instagram. „La mulți ani, sălbaticule! Mi-e dor de tine și de retardul tău mintal. Mâine o să-ți scriu ceva mai frumos, dar deocamdată rămâi cu video cringe!”, a transmis Bogdan Mocanu.

Citeste si: De unde e Jador, carismaticul concurent de la Survivor Romania

Bogdan Mocanu și Jador s-au împrietenit în casa iubirii de la Kanal D. Cei doi au format o strânsă relație de prietenie, care va dura pe viață, conform spuselor lor. Nu de puține ori, Mocanu a plâns pentru prietenul său Jador, ba chiar și-au dus dorul unul celuilalt. Cei doi prieteni și-au fost alături în cele mai grele momente ale vieții lor.

Citeste si: Bogdan Mocanu de la „Puterea Dragostei”, în lacrimi: „Plânge și mă topește!”

În prezent, Jador se află în cadrul competiției Survivor România de la Kanal D. Bărbatul face parte din echipa „Faimoșilor”.

Citeste si: Pe cine susține Ella la Survivor România? „El este singura persoană care a fost alături de mine…”

[ad_2]

Citește mai mult..