Actuala Coaliție nu știe altceva decât să creeze haos


Partidul Social Democrat acuză Guvernul de „haosul” de la metrou, după ce sindicaliștii au declanșat o grevă spontană vineri dimineață, iar circulația în București a fost dată peste cap. „Guvernați sau plecați!”, se mai arată în postarea de pe pagina de Facebook a PSD.

„Dacă PSD ar fi fost la guvernare, cu siguranță România nu se afla în haosul actual. De când au venit la guvernare, tot ceea ce fac în afară de a produce haos este să găsească țapi ispășitori. NU să guverneze! Nu să găsească soluții!”, se arată într-un mesaj pe pagina de Facebook a PSD.

„Astăzi a venit iar rândul PSD-ului să fie vinovat pentru haosul de la Metrou, după ce ieri românii au fost vinovații de serviciu și ca urmare guvernanții au introdus noi restricții aberante, care fac mai mult rău decât bine (vezi cazul aglomerărilor din magazine ca urmare a reducerii programului). Oamenii care folosesc metroul pentru a merge la muncă nu au nicio vină că actuala Coaliție nu știe altceva decât să creeze haos! Luați măsuri pentru a debloca situația, nu pentru a pasa vina! Guvernați sau plecați!”, se mai arată în mesajul respectiv.

Citește și: Dispar spațiile comerciale de la metrou. Metrorex a cerut eliberarea lor într-o săptămână

Protestul spontan de la metrou a venit după ce, cu o zi înainte, Metrorex a notificat firma care administrează spaţiile comerciale ca, în regim de urgenţă, să fie eliberate şi predate către administratorul reţelei de transport subteran toate spaţiile comerciale amplasate în incinta staţiilor de metrou până la data de 2 aprilie, deoarece, în urma analizelor efectuate pe teren, s-a constatat că spaţiile comerciale care activează în reţeaua de metrou pun în pericol siguranţa transportului subteran, cu afectarea directă a exigenţelor de securitate la incendiu şi evacuarea persoanelor în caz de urgenţă.

Potrivit ziare.com, sindicatul controlat de liderul Ion Rădoi, în funcție de peste 20 de ani, deține în proporție de 100% firma Sindomet Servcom SRL, care a avut contracte cu Metrorex pentru spațiile comerciale și pentru spațiile de publicitate.



Citește mai mult..