Un tânăr fără permis, urmărit de polițiști, a fost proiectat din mașină după ce a făcut un accident. A fost arestat preventiv


Un tânăr de 24 de ani a fost arestat preventiv după ce în data de 24 martie, în timp ce conducea fără permis, a provocat un accident rutier încercând să fugă de polițiști. Șoferul a fost proiectat din mașina decapotabilă și a încercat să fugă din nou, dar a fost prins după circa o sută de metri.

Polițiștii care au încercat miercuri dimineață, în jurul orei 07.35, în intersecția str. Barbu Vacarescu – sos. Fabrica de Glucoza, să controleze un vehicul au pornit însă în urmărirea acestuia.

„Conducătorul autovehiculului nu s-a conformat semnalului efectuat și a continuat deplasarea către Bd. Alexandru Șerbanescu, încercând să se sustragă. În acest context, polițiștii au procedat la urmărirea conducatorului auto, care pe str. Alexandru Șerbănescu a intrat in coliziune cu un autovehicul care circula din sensul opus, iar ulterior cu un stâlp din beton care susține rețeaua de alimentare a tramvaielor situat in partea mediană a străzii”, arată IGPR.

Un tânăr de 24 de ani a fost arestat după ce a condus fără permis, a fugit de poliție și a provocat un accident rutier. Foto: Poliția Română

„În urma coliziunii atât conducatorul auto cât și pasagerii au fost proiectați în afara autovehiculului, iar ulterior acestui moment conducătorul auto, un bărbat în vârstă de 24 de ani, a plecat în fugă de la fața locului cu intenția de a se sustrage, însă polițiștii au reusit sa-l imobilizeze după ce l-au urmărit pedestru aproximativ 100 de m. În urma accidentului rutier, a rezultat rănirea pasagerilor care se aflau în autovehiculul condus de bărbatul în vârsta de 24 de ani”, mai arată polițiștii.

În urma verificărilor, polițiștii au constatat că tânărul de 24 de ani nu are permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Judecătoria sectorului 1 a emis mandat de arestare preventivă pentru 30 zile pe numele acestuia.

Editor : G.C.Citește mai mult..

Leave A Reply

Your email address will not be published.