Adversar puternic pentru Barcelona în cursa pentru transferul lui Kun Aguero



  • Liga 2: Metaloglobus – Rapid, duminică, 15:00, Digi Sport 1

  • Liga 2: U Cluj – Petrolul, duminică, ora 15:00, Digi Sport 2

Hegemonia lui Juventus în Serie A este pe cale de a fi întreruptă de Interul lui Antonio Conte. „Nerazzurrii” au 10 puncte avans față de „Bătrâna Doamnă” și un meci mai puțin disputat, cu 10 runde înainte de finalul sezonului. Astfel, torinezii caută să se întărească pentru stagiunea următoare, iar Kun Aguero și Moise Kean sunt principalele ținte ale trupei lui Andrea Pirlo.

Juventus l-a plasat pe Kun Aguero în fruntea listei de priorități în următoarea perioadă de mercato

Pe lângă încercarea de a-l păstra pe Cristiano Ronaldo, Juventus caută să-și asigure serviciile ale altor doi atacanți prolifici. Kun Aguero, jucător despre care se spunea că ar fi ajuns la un acord cu Joan Laporta, noul președinte de la Barcelona, și Moise Kean, internaționalul italian la care campioana din Peninsulă a renunțat în 2019, sunt cele două „guri de foc” dorite la Torino, potrivit cotidianului Gazzetta dello Sport, citat de Football Italia.

Se pare că Raul Jimenez, Edin Dzeko, Gianluca Scamacca, Olivier Giroud și Arkadiusz Milik rămân în continuare pe radarul lui Juventus, însă decizia finală va fi luată luând în considerare atât factorii fotbalistici, cât și cei financiari. Mai mult, Alvaro Morata și-ar putea prelungi șederea în Serie A cu încă un sezon, caz în care „Bătrâna Doamnă” va fi nevoită să scoată încă 10 milioane de euro din buzunar.

  • În acest sezon, Aguero a marcat doar 3 goluri în 14 jocuri pentru Manchester City
  • 25 de milioane de euro este cota de piață a lui Kun Aguero, potrivit Transfermarkt
  • 17 reușite în 33 de partide a marcat Moise Kean în această stagiune

Etichete: juventus , fc barcelona , kun aguero , transfer kun aguero



Citește mai mult..