primul transfer făcut de Liverpool în vară costă 40 de milioane de euro

[ad_1]

  • Media: Fotbal Club, marți, 17:30, Digi Sport 1

  • Media: Digi Sport Special, marți, 19:45, Digi Sport 1

Defesiva a fost punctul nevralgic al „Cormoranilor”, care nu s-au putut baza o perioadă îndelungată pe Virgil van Dijk, Joe Gomez şi Joel Matip, primii 3 fundaşi centrali din lot.

Ibrahima Konate, dorit de Jurgen Klopp la Liverpool

Managerul german a improvizat şi a făcut transferuri în iarnă doar de „umplutură”, dar acum ţinteşte un transfer cu „greutate”.

Printre jucătorii doriţi de Jurgen Klopp se numără fundaşul francez al lui RB Leipzig, Ibrahima Konate, scrie BBC. Konate, care evoluează şi pentru naţionala Under 21 a Franţei, ar avea o clauză de cumpărare de aproximativ 40 de milioane de euro (34 milioane de lire sterline).

Hungary Soccer Junior Europe Championship Russia - France
Ibrahima Konate, fundaşul francez al lui Leipzig / Foto: Profimedia

Liverpool, care vrea să-şi întărească sistemul defensiv, îl doreşte definitiv şi pe turcul Ozan Kabak (21 ani), împrumutat de la Schalke 04 din ianuarie. ”Cormoranii” au opţiunea de a-l cumpăra pentru 18 milioane de lire sterline – cu clauze suplimentare – dar nu trebuie să o activeze până în iunie. Kabak a jucat 5 meciuri pentru Liverpool, inclusiv partidele contra lui RB Leipzig, în Liga Campionilor.

Liverpool este în prezent pe locul 7 în Premier League, cu 46 de puncte după 29 de etape, dar are deja 36 de goluri primite, în condiţiile în care în tot sezonul trecut a primit doar 33 de goluri.

Etichete: liverpool , jurgen klopp

[ad_2]

Citește mai mult..