Prognoza meteo ANM pentru miercuri, 31 martie. Vremea se încălzește ușor

[ad_1]

Prognoza meteo ANM pentru miercuri, 31 martie. Vremea se află într-un proces de încălzire, ajjungându-se miercuri la valori normale pentru această perioadă. Ploile ocolesc încă țara noastră, dar vor fi prezente începând din weekend.


In articol:


Prognoza meteo ANM pentru miercuri, 31 martie. Vremea se încălzește treptat în cursul acestei săptămâni în majoritatea regiunilor țării. 

Prognoza meteo ANM pentru miercuri, 31 martie.  Temperatura aerului va creşte treptat de la valori caracteristice unei vremi reci la un regim în jurul celui specific perioadei din an. Se ajunge la maxime de 14- 16 grade şi minime de 2-6 grade Celsius.

Citeste si: Cum va fi vremea în luna aprilie. Prognoza ANM pe două săptămâni

Prognoza meteo pentru București

Miercuri, în București, este puțin mai frig decât marți datorită înorării persistente. Soarele se arată doar trecător, iar termometrele vor indica tot 15 grade.

În noaptea de miercuri spre joi e posibil să apară și câteva ploi slabe, transmit meteorologii ANM.

Citeste si: Noua structură a anului școlar, publicată în Monitorul Oficial. Cum s-a scurtat școala în acest an

La munte, temperaturile mai cresc puțin față de ziua de marți.

Vor fi scurte momente însorite, iar pe spații mici o să plouă sau o să cadă lapoviță. Vântul va sufla mai tare pe crestele masivelor sudice.

Prognoza meteo ANM pentru Muntenia

Valorile termice vor fi în creştere treptată între 30 martie şi 2 aprilie, de la valori mai scăzute decât cele obişnuite ale perioadei la început (maxime de 11-14 grade şi minime de 0-4 grade) la o medie a celor diurne de 18-20 de grade şi a celor nocturne de 3-5 grade, peste cele climatologic specifice. 

Prognoza meteo ANM Moldova

Până în data de 2 aprilie, vremea va fi în încălzire semnificativă, astfel că de la valori uşor sub cele medii multianuale la început (maxime de 10-14 grade şi minime de 0-4 grade) temperaturile vor ajunge mai ridicate decât norma primei decade de aprilie, respectiv 17-20 de grade la amiază şi 4-7 grade noaptea.

Prognoza meteo pentru Transilvania

După mai multe zile de vreme mai rece decât normalul, temperaturile vor fi în creştere, ajungând în data de 1-2 aprilie la valori peste cele obişnuite perioadei din an, cu maxime de 15-19 grade şi minime de 2-6 grade Celsius.

Ploile se vor manifesta doar pe spaţii restrânse, unde va ploua în general slab. Doar după data de 2 aprilie, probabilitatea pentru ploi temporare va fi mai ridicată şi vor fi perioade în care se pot acumula local cantităţi de apă moderate sau însemnate.

Citeste si: Guvernul, decizie de ultim moment. Românii se pot testa de coronavirus în farmacii

[ad_2]

Citește mai mult..