Mesajul preşedintelui Klaus Iohannis de Paștele Catolic 2021: ”Traversăm de mai bine de un an o perioadă dificilă, provocată de pandemia de COVID-19”



Președintele Klaus Iohannis a transmis, sâmbătă, un mesaj cu ocazia Paștelui Catolic 2021: ”În aceste momente avem nevoie, mai mult ca oricând, de credinţa şi speranţa pe care Lumina Învierii ni le insuflă”.


In articol:


Paștele Catolic este sărbătorit duminică în întreaga lumea. Președintele Klaus Iohannis a transmis, duminică, un mesaj cu ocazia acestei sărbători.

”În aceste momente avem nevoie, mai mult ca oricând, de credinţa şi speranţa”


”Tuturor credincioşilor care sărbătoresc duminică Sfintele Paşti, fie că sunt în ţară sau în comunităţile diasporei, le transmit sărbători binecuvântate, bună înţelegere şi prosperitate! În aceste momente avem nevoie, mai mult ca oricând, de credinţa şi speranţa pe care Lumina Învierii ni le insuflă”, a spus Iohannis.

Președintele a subliniat că ne aflăm într-o perioadă dificilă pe care o putem depăși doar împreună.

Citeste si: Bilanț coronavirus România 3 aprilie 2021: Numărul pacienţilor de la ATI a scăzut. Câți oameni au murit în ultimele 24 de ore

”Traversăm
de mai bine de un an o perioadă dificilă, provocată de pandemia de COVID-19, dar împreună, având grijă de sănătatea noastră şi ocrotindu-i pe cei dragi, vom depăşi cu bine aceste momente grele. Vă mulţumesc pentru solidaritatea şi responsabilitatea de care aţi dat dovadă în tot acest timp! Sunt convins că sacrificiile pe care le facem acum vor fi în curând răsplătite şi ne vom putea reîntâlni, în siguranţă, cu toţi cei apropiaţi”, mai spune președintele.

”Cristos a înviat!”

”Aceste zile de sărbătoare, încărcate de profunde semnificaţii spirituale, să vă aducă linişte sufletească, armonie şi generozitate faţă de semeni.

Cristos a înviat!

Citeste si: Pilotul Titi Aur, diagnosticat cu COVID-19. Mesajul emoționant al celebrului pilot

Kellemes Húsvéti Ünnepeket!

Frohe Ostern!”, a încheiat președintele.

Citeste si: Viermi în masca de protecție? Fizicianul Cristian Presură a reluat experimentul- VIDEO



Citește mai mult..