De luni, se închid restaurantele și cafenelele. Decizia de ultimă oră anunțată de autorități. În ce orașe se aplicăNoi restricții legate de funcționarea restaurantelor şi cafenelelor din spaţii interioare! Sunt vizate municipiile Ploieşti şi Câmpina. Măsurile intră în vigoare de luni.


In articol:


Noi restricții intră în vigoare de luni. În Ploiești și Câmpina indicele de infectare cu virusul SARS-CoV-2 a depăşit din nou trei la o mie de locuitori. Astfel se impune închiderea restaurantelor și cafenelelor în interior.

Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă a anunțat, sâmbătă, că restricţiile intră în vigoare începând de luni. Au precizat că există și excepții. În cele două localităţi continuă activitatea restaurantelor şi cafenelelor din hoteluri şi pensiuni. Turiştii cazaţi vor beneficia de servicii.

În Sinaia, rămân în vigoare restricțiile

Legat de Sinaia, autoritățile au precizat că rămân în vigoare restricțiile toată săptămâna viitoare.

Citeste si: VIDEO- Haos în piețe și magazine: Aglomerație mare la cumpărături

În județul Prahova, se mențin restricțiile legate de funcţionarea restaurantelor şi cafenelelor din spaţiile închise, organizarea de spectacole, funcţionarea cinematografelor şi a sălilor de jocuri de noroc în localităţile care au depăşit indicele de infectare de 3 la o mie de locutori.

Sunt vizate municipiul Ploieşti, municipiul Câmpina şi oraşele Mizil şi Băicoi, alături de mai multe comune. 

Citeste si: Schimbare de ultima oră. Alte localități din jurul Capitalei, în carantină pentru 14 zile

Măsurile sunt valabile timp de 14 zile

Restricțiile intră în vigoare începând de luni şi vor fi valabile timp de 14 zile. După evaluarea evoluției numărului de cazuri, se va lua decizia ridicării restricțiilor sau prelungirea lor.

Citeste si: Cum arată noul model de declarație pe proprie răspundere și adeverința pentru angajator după ora 20:00Citește mai mult..

Leave A Reply

Your email address will not be published.