Dragoș a dispărut fără urmă după ce a plecat de acasă. Are doar 11 ani. Apelul polițiștilor



Încă o dispariție misterioasă. De data aceasta la Sibiu. Părinții îl caută disperați pe micuțul Dragoș care a dispărut fără urmă.


In articol:


Poliţiştii sibieni sunt în alertă maximă! Ei au pornit căutări de proporții pentru a-l găsi pe un băiețel de 11 ani, care a dispărut după ce a plecat de la domiciliul său.

Părinții lui sunt în stare de șoc și nu au nicio explicație pentru dispariția băiatului.

Apelul polițiștilor sibieni

”La data de 3 aprilie a.c., poliţiştii sibieni au fost sesizaţi de către o femeie cu privire la faptul că, la data de 2 aprilie a.c., în jurul orei 20,30, fiul său, DRAGOŞ MARIUS RAUL, în vârstă de 11 ani, a plecat de la domiciliu, din municipiul Mediaş, într-o direcţie necunoscută, fără a mai reveni”, anunţă IPJ Sibiu.

Citeste si: Răsturnare de situație în cazul femeii care a ucis două fete cu mașina

Semnalmentele copilului

Semnalmentele băiatului sunt: înălţime 145 cm, greutate 49 de kg, ochi albaştri, păr brunet, iar ca semne particulare, are o cicatrice pe obrazul drept.

Citeste si: Alertă în Suceava: O fată de 15 ani a plecat spre şcoală şi nu a mai revenit acasă

Băiatul a plecat de acasă într-o geacă din tercot de culoare verde cu glugă de culoare albastru, pantaloni tip sport de culoare gri şi încălţăminte tip sport de culoare alb.

Polițiștii fac un apel clar: „Cei care pot oferi informaţii despre băiat sunt rugaţi să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situaţii de urgenţă 112„.

Citeste si: VIDEO| Cum se simte copilul, de 13 ani, bătut în parc?! Imagini emoționante cu minorul aruncat la pământ



Citește mai mult..