Nuntă cu zeci de invitați, transmisă pe rețelele sociale, întreruptă de polițiști

[ad_1]

O nuntă transmisă live pe internet a fost întreruptă, azi-noapte, de polițiști în comuna Catane, din județul Dolj. La eveniment participau 30 de persoane. 

Polițiștii s-au autosesizat după ce imagini de la petrecere au apărut pe rețelele sociale. Forțele de ordine au descins la locuința mirelui.

Organizatorul petrecerii a fost amendat cu 15.000 de lei, dar nici nuntașii nu au scăpat de sancțiuni. Oamenii legii continuă ancheta în acest caz, pentru a identifica toate persoanele care au luat parte la eveniment.

Localitatea Catane se află în scenariul roșu, cu o rată de incidență de 4,70 la mia de locuitori.

Petrecere cu peste 40 de persoane, întreruptă de poliţişti în Sibiu

O petrecere la care participau peste 40 de persoane a fost întreruptă, sâmbătă seară, de poliţişti, aceştia aplicând amenzi în valoare de 25.500 de lei, informează, duminică, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Sibiu.

Potrivit sursei citate, petrecerea avea loc într-un imobil din oraşul Agnita, aceasta fiind oprită în urma unei acţiuni a poliţiştilor din cadrul Poliţiei Oraşului Agnita, sprijiniţi de cei de la Serviciul de Acţiuni Speciale Sibiu, scrie Agerpres.

Astfel, au fost depistate, identificate şi sancţionate contravenţional pentru participarea la activităţi în spaţii pentru care s-au impus restricţii/ interdicţii 43 de persoane, valoarea amenzilor fiind de 25.500 lei.

Editor : G.C.

[ad_2]

Citește mai mult..