CFR Cluj – Dinamo, LIVE VIDEO, ora 20:30, la Digi Sport 1. Campioana se poate apropia la un singur punct de FCSB

[ad_1]

05.04.2021, 19:00

  • Liga 1: CFR Cluj – Dinamo, luni, 20:30, Digi Sport 1

  • Champions League: Real Madrid – Liverpool, marți, 22:00, Digi Sport 1

CFR Cluj – Dinamo, ultimul meci contând pentru etapa cu numărul 29 din Liga 1, se dispută astăzi, de la ora 20:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1.

CFR Cluj vine după eșecul drastic suferit contra lui FCSB, scor 0-3, însă campioana poate profita de pasul greșit făcut de lider (0-0 vs. Universitatea Craiova) și să se apropie la un singur punct de prima poziție.

LIVE VIDEO CFR Cluj – Dinamo, ora 20:30, Digi Sport 1

La conferința de presă premergătoare meciului, Edi Iordănescu, antrenorul ardelenilor, a acuzat problemele cauzate de COVID-19 la meciul cu FCSB, în care campioana nu s-a putut baza pe mai mulți titulari.

„Acest necaz cu pandemia ne-a afectat, ne-a pus la pământ, au căzut din start 3-4 jucători, am avut și din staff-ul tehnic, chiar și din staff-ul medical. Ne-a stricat atmosfera, am mers la București pentru meciul cu FCSB pe un fond total opus față de ceea ce trebuia să fie.

Starea de spirit a fost la pământ, ne-a fost teamă să venim la muncă, ne-a fost teamă lângă cine stăm.
A venit pauza, am câștigat timp, am recuperat o parte din jucători. Lucrurile arată diferit pentru partida cu Dinamo”, a declarat Edi Iordănescu.

LIVE VIDEO CFR Cluj – Dinamo, ora 20:30, Digi Sport 1. Eșanu s-a accidentat înaintea meciului

De partea cealaltă, Dinamo se află pe locul 14, cu 27 de puncte. „Câinii”, preluați recent de Gigi Mulțescu, au opt meciuri consecutive fără victorie în Liga 1, iar FC Hermannstadt, penultima clasată, s-a apropiat la doar un punct de bucureșteni.

Pentru partida cu CFR Cluj, Dinamo nu se va putea baza pe portarul titular Mihai Eșanu, care a suferit o accidentare în cantonamentul naționalei U21. În locul său ar urma să debuteze norvegianul Gudmund Kongshawn.

Goalkeeper-ul a făcut pasul în fotbalul mare în 2009, la Valerenga, și a mai evoluat la Sarpsborg 08, Tromso și Aalesund. La ultima sa echipă, Kongshavn a apărat în 14 meciuri și a încasat 39 de goluri. Portarul a fost convocat de-a lungul carierei la reprezentativele U18, U19, U21 și U23.

În partida tur, disputată la București, pe 17 decembrie 2020, CFR Cluj s-a impus contra lui Dinamo cu 2-0. Delbeljuh și Păun, din penalty, marcau încă din prima repriză.

CFR Cluj și Dinamo s-au mai întâlnit de 51 de ori în Liga 1: 22 de victorii le-au aparținut ardelenilor, 9 meciuri s-au încheiat la egalitate, iar bucureștenii s-au impus în 20 de ocazii.

[ad_2]

Citește mai mult..