„Degeaba iei licența dacă sportiv nu te salvezi de la retrogradare”

[ad_1]

  • Liga 1: CFR Cluj – Dinamo, luni, 20:30, Digi Sport 1

  • Liga 1: Chindia – FC Voluntari, luni, 17:30, Digi Sport 1

Dinamo se află pe locul 14, cu 27 de puncte. „Câinii”, preluați recent de Gigi Mulțescu, au opt meciuri consecutive fără victorie în Liga 1, iar FC Hermannstadt, penultima clasată, s-a apropiat la doar un punct de bucureșteni.

Conducerea lui Dinamo tremură serios: „Degeaba iei licența dacă sportiv nu te salvezi de la retrogradare”

Săptămâna trecută, suporterii-acționari ai lui Dinamo au anunțat că au obținut licența pentru sezonul următor, însă directorul sportiv Mario Nicolae este îngrijorat acum de situația complicată din clasament a echipei lui Mulțescu.

„Ne îngrijorează mai mult partea sportivă acum, decât cea cu licenţa. Degeaba iei licenţa dacă sportiv nu te salvezi de la retrogradare. Încercăm ca pe lângă dosarul de licenţiere, să adunăm şi cât mai multe puncte, să avem rezultate cât mai bune, pentru că e nevoie.

Nu suntem într-o situaţie prea bună. Vrem să reuşim să rămânem şi sezonul următor în Liga 1. E un entuziasm la echipă, dar să sperăm că o să se vadă la meciuri entuziasmul”, a declarat Mario Nicolae la Looksport.

După partida cu CFR Cluj, Dinamo va înfrunta în ultima etapă a sezonului regulat Academica Clinceni. Ulterior, bucureștenii vor evolua în play-out, așa cum s-a întâmplat și în precedentele trei sezoane.

Totuși, „câinii” păstrează șanse pentru un trofeu în acest sezon, fiind calificați în semifinalele Cupei României, fază în care vor întâlni Astra Giurgiu.

Clasamentul din Liga 1

Etichete: liga 1 , dinamo , cfr cluj , gigi multescu , mario nicolae

[ad_2]

Citește mai mult..