Dennis Man, anunțat titular în Parma



  • Europa League: Arsenal – Slavia Praga, joi, 22:00, Digi Sport 1

  • Europa League: Granada – Manchester United, joi, 22:00, Digi Sport 2

Man, care vine după primul gol în Serie A, cel cu Benevento (2-2), va începe din primul minut meciul cu Milan, urmând să-i aibă lângă el pe Graziano Pelle și Gervinho, anunță Parma Live.

Dennis Man, anunțat titular în Parma – AC Milan! Care este situația lui Valentin Mihăilă

Valentin Mihăilă are șanse mici să fie în lotul echipei lui Roberto D’Aversa. Fostul jucător al Universității Craiova a suferit o accidentare la mușchii aductori în această săptămână, însă Parma a anunțat că nu este o problemă gravă. Astăzi, românul s-a antrenat separat, la fel ca Brunetta, Inglese, Karamoh și Osorio.

De partea cealaltă, Zlatan Ibrahimovic ar urma să fie titular în atacul lui Milan. În spatele său sunt anunțați titulari Rebic, Calhanoglu și Saelemakers.

Înaintea jocului de acasă de sâmbătă, Parma este pe locul 19, penultimul, în Serie A, cu 20 de puncte, patru în spatele celor de la Torino, care ocupă a 17-a poziție, ultima care asigură menținerea în prima divizie.

De partea cealaltă, AC Milan se află pe locul secund, cu 60 de puncte, la 11 lungimi în spatele liderului Inter. Formația lui Stefano Pioli încearcă să se mențină în top 4 pentru a obține calificarea în Champions League, diferența față de poziția a cincea, ocupată de Napoli, fiind de doar patru puncte.

  • 10 meciuri, un gol și două pase decisive a strâns Dennis Man la Parma
  • 14 partide, trei goluri și două pase decisive are Mihăilă

VIDEO Primul gol al lui Dennis Man în Serie A

Etichete: serie a , ac milan , parma , dennis man , valentin mihaila



Citește mai mult..