Deținătoarea titlului „Mrs. World”, arestată după incidentul petrecut pe scenă la concursul „Mrs. Sri Lanka”



Poliția din Sri Lanka a arestat-o pe actuala deținătoare a titlului „Mrs. World”, după ce ar aceasta ar fi rănit-o pe câștigătoarea „Mrs. Sri Lanka”, într-un incident care a avut loc pe scenă la finalul concursului local, informează BBC.

Pushpika De Silva a câștigat concursul „Mrs. Sri Lanka” într-o ceremonie televizată care a avut loc duminică, iar fosta câștigătoare a concursului local și actuala deținătoare a titlului „Mrs. World”, Caroline Jurie, urma s-o încoroneze.

În schimb, Jurie i-a tras coroana de pe cap lui Pushpika De Silva și i-a acordat-o concurentei de pe locul secund, susținând că De Silva nu poate deține titlul întrucât este divorțată.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Pushpika De Silva a anunțat ulterior că este separată de soțul ei, însă nu divorțată.

Concursul „Mrs. Sri Lanka” face parte din concursul internațional de frumusețe „Mrs. World”, dedicat femeilor căsătorite. Câștigătoarea din fiecare țară avansează și participă la ediția internațională.

„Există o regulă care le împiedică să concureze pe femeile care au fost căsătorite, dar sunt divorțate, așa că decernez corona concurentei de pe locul secund”, a spus Caroline Jurie către public. Jurie a așezat corona pe capul concurentei de pe locul doi, iar De Silva a izbucnit în plâns și a plecat de pe scenă.

Într-o postare pe Facebook, Mrs. Silva a scris că s-a dus la spital și a fost tratată pentru răni suferite la cap după incidentul de la concurs. Ea a anunțat că va lua măsuri legale pentru felul „nerezonabil și jignitor” în care a fost tratată.

Un alt model din Sri Lanka, Chula Padmendra, implicat în incident, a fost arestat.

„Poliția a arestat-o pe Caroline Jurie și pe modelul Chula Padmendra în urma incidentului de duminică, sub acuzația de vătămare corporală cu intenție”, a declarat Ajith Rohana, purtător de cuvânt al poliției din Sri Lanka, pentru BBC.

Caroline Jurie și organizatorul concursului „Mrs. Sri Lanka”, Chandimal Jayasinghe, au fost audiați marți de polițiști.

Pushpika De Silva și-a reprimit coroana, iar organizatorii concursului au anunțat că așteaptă scuze publice de la Caroline Jurie.

„Suntem dezamăgiți. Purtarea Carolinei Jurie pe scenă a fost rușinoasă și organizația Mrs. World a început deja să investigheze situația”, a declarat Chandimal Jayasinghe, organizatorul local, pentru BBC.

Concursul „Mrs. Sri Lanka World” este un eveniment important în statul insular. Soția premierului s-a aflat printre spectatorii prezenți la ceremonie.

Editor : V.M.



Citește mai mult..