Doliu în lumea actorilor. Un celebru artist a pierdut lupta cu viața

[ad_1]

Actorul american Joseph Siravo a decedat. El a fost celebru pentru rolul Johnny Soprano din serialul „Sopranos”. Artistul avea 64 de ani și era bolnav de cancer.


In articol:


Joseph Siravo a murit. El a fost un mare actor de televiziune și s-a remarcat prin „The People v. O.J. Simpson: American Crime Story”, dar şi prin teatru.

Citeste si: Un alt actor de pe Broadway s-a stins din viață

Actorul a jucat recent și în „For Life”, „The Blacklist”, „Made in Jersey”, „Dirty Sexy Money” şi „Law and Order”.

În film, a jucat în „The Report”, cu Adam Driver, în „Equity”, „Motherless Brooklyn”, „The Wannabe”, „Shark Tale” şi „Night Falls on Manhattan”.

Cine a fost actorul american Joseph Siravo

Siravo s-a născut și a copilărit în Washington DC. Actorul a urmat programul de teatru de la Tisch School of the Arts din cadrul New York University. A debutat în „Carlito’s Way” (1993), iar la scurt timp a primit rolul Johnny Soprano în serialul de succes al HBO care a avut şase sezoane.

Citeste si: Doliu pe scena filmului. Un actor legendar a murit

Actorul Joseph Siravo a decedat.[Sursa foto: Instagram]

Americanul a jucat chiar și pe Broadway, în producţii ca „Oslo”, premiată cu Tony, şi „The Light in the Piazza”. La începutul carierei a întreprins un turneu naţional cu „Jersey Boys”.

Citeste si: Cântăreţ mort din cauza Covid-19. Decesul fulgerător i-a șocat pe fani

Joseph Siravo a luat parte la numeroase spectacole din afara Broadway, dar a fost şi profesor în diverse programe de actorie în

New York.

Celebrul artist a studiat la NYU. Acolo i-a avut ca profesori pe Ron Van Lieu, Olympia Dukakis şi Nora Dunfee. Apoi, el s-a alăturat facultăţii Grad Acting de la NYU, unde a predat Shakespeare.

Citeste si: Vestea tragica a diminetii! A murit Catalina Isopescu, iubita lui Oltin Hurezeanu, fostul concurent de la Exatlon! Celebrul fotomodel al anilor ’90 avea doar 49 de ani. Care a fost cauza mortii

Citeste si: Doliu în lumea filmului! Un cunoscut actor din seria Harry Potter s-a stins din viață

[ad_2]

Citește mai mult..