Asociaţiile care sprijină FCSB susţin că instanţa a acceptat probe noi. „Domnul Talpan a urlat efectiv în sala de judecată”


  • UCL: PSG – Bayern Munchen, marți, 22:00, Digi Sport 1

  • UCL: Chelsea – FC Porto, marți, 22:00, Digi Sport 2

Cei care susţin FCSB-ul anunţă că a fost un succes pentru ei, deoarece au putut depune probe noi la dosar după ce două asociaţii ale suporterilor au fost acceptate ca părţi interveniente.

Azi, Helmut Duckadam vine cu un scenariu surprinzător şi susţine că Talpan ar fi fost păcălit de cineva că va primi comanda CSA Steaua dacă ia clubul de la Gigi Becali. Steaua a fost reînfiinţată, e în Liga a 3-a cu şanse mari de promovare în Liga a 2, dar Talpan nu a fost promovat. Mai mult, a fost şi sancţionat la un moment dat.

Liderul fanilor FCSB spune că Florin Talpan „a început să urle în sala de judecată”

De asemenea, spun că situaţia din sala de judecată l-a nemulţumit grav pe Florin Talpan, care ar fi reacţionat urât şi i s-ar fi atras atenţia de către judecătoare. 

La rândul său, juristul clubului CSA Steaua, Florin Talpan, susţine că singurul lucru obţinut de asociaţiile interveniente este prelungirea procesului şi atât. Pentru că nu ar exista nicio probă care să arate că atunci când a preluat Steaua, Becali a primit şi palmaresul. Şi că este doar o chestiune de timp până când va câştiga şi acest proces, aşa cum a fost în cazul mărcii Steaua.

Mustaţă, liderul suporterilor FCSB, susţine că instanţa a acceptat o probă dată chiar de Talpan

Tot ceea ce a solicitat domnul Florin Talpan a fost respins. În plus, Asociaţiile “Salvaţi Steaua” şi “Steaua 1947” au fost acceptate ca părţi din proces. Instanţa a înteles că nu vrem altceva decât sa aflăm adevarul.

Asociatiile au depus deja noi probe la dosar, iar o parte dintre acestea l-au înfuriat la culme pe Florin Talpan. Spre exemplu, am depus la dosar adresa prin care domnul Talpan ne-a răspuns că nu poate oferi anumite informaţii solicitate de noi pentru că acelea i-ar putea creea probleme în procesul pentru palmares.

Când a văzut ce se întâmplă, domnul Talpan a urlat efectiv în sala de judecata, aşa cum înţeleg că a mai făcut-o şi la Comisia de Disciplina a FRF.

În acel moment, doamna judecător l-a şi atenţionat dur pe avocatul CSA. I-a atras atenţia să se potolească pentru că sala de judecata nu este piaţă.

Simt că de data aceasta avem parte de o judecată dreaptă. Nu ştiu cum vor reacţiona superiorii domnului Talpan când vor afla cum se comporta acesta în sala de judecata„, a declarat Mustaţă, liderul fanilor rămaşi alături de FCSB în momentul în care instanţa a interzis echipei să poarte numele de Steaua.

O decizie referitoare la acceptarea noilor probe va fi luata peste o săptămânî, iar un nou termen în proces este programat pe 14 iunie.

Etichete: gheorghe mustata , florin talpan , proces palmares steaua



Citește mai mult..