Gasperini și-a ieșit din minți și a scos un jucător cu forța de la controlul antidoping. Sancțiunea uriașă pe care o riscă  • UCL: PSG – Bayern Munchen, marți, 22:00, Digi Sport 1

  • UCL: Chelsea – FC Porto, marți, 22:00, Digi Sport 2

Potrivit publicației Calciomercato, la un control antidoping inopinat de dinaintea unui antrenament, antrenorul de 63 de ani a dat buzna peste un jucător care era testat și l-a scos pe acesta din cameră, trimițându-l cu forța la antrenament.

Gian Piero Gasperini a întrerupt un control antidoping și și-a trimis jucătorul cu forța la antrenament

„A insultat un inspector în timpul unui control antidoping inopinat și a fost un car de nervi la adresa întregului sistem antidoping. A întrerupt un test al unui jucător de la Atalanta și l-a forțat să se ducă la antrenament”, a spus procurorul Pierfilippo Laviani.

Totul s-a petrecut la baza de pregătire a celor de la Atalanta, Zingonia, înaintea unui antrenament, când 4 jucători au fost supuși unui control antidoping inopinat.

Scandalul care l-a avut protagonist pe Gasperini a fost aplanat cu greu de doctorul clubului, care l-a calmat pe antrenor și a mediat conflictul cu inspectorii antidoping, iar controlul a putut fi încheiat în cele din urmă și rezultatele fotbaliștilor au ieșit negative.

Pedeapsa riscată de Gasperini după ce a întrerupt un control antidoping

Procurorul Pierfilippo Laviani a cerut o suspendare pentru antrenorul Atalantei, evocând încălcarea articolului 3, paragraful 3, din codul antidoping.

Pedeapsa pe care o riscă Gasperini este cuprinsă între 10 zile și se ridică la cel mult 6 luni pentru că nu a acceptat o mediere. Antrenorul Atalantei a cerut să fie audiat pe data de 10 mai în fața tribunalului național antidoping, prezidat de Adele Rando.

Dacă va fi suspendat, el nu va avea voie să ia legătura deloc cu membrii staff-ului pe timpul pedepsei.

Etichete: atalanta , control antidoping , gian piero gasperiniCitește mai mult..

Leave A Reply

Your email address will not be published.