Prognoza METEO pentru vineri, 16 aprilie 2021. Vremea se răcește în mai multe zone din țară

[ad_1]

Potrivit meteorologilor (ANM), mâine, 16 aprilie 2021, vremea se va menține rece, iar ploile vor fi mai reduse, în anumite regiuni din țară.


In articol:


Iată cum va fi vremea în țară, mâine, 16 aprilie 2021!

Prognoza meteo in principalele zone ale țării


Meteorologii ANM au anunțat că astăzi vremea va fi destul de rece pentru această perioadă. Astăzi vor fi precipitații, mai ales în sud-vestul și estul țării, în general moderat cantitativ. Vântul va avea unele intensificări, în special în est, pe crestele montane. Temperaturile pentru ziua de mâine vor fi cuprinse între 8 grade în Bucovina și până la 14 grade celsius în estul și centrul țării.

Prognoza METEO pentru vineri, 16 aprilie 2021. Vremea se răcește în mai multe zone din țară[Sursa foto: PixaBay]

Vremea în București

În Capitală, mâine, șansele de ploaie vor fi reduse, însă cerul va fi mai mult înnorat. Temperaturile sunt destul de normale pentru această perioadă.

Temperatura maxima va va fi de 14 grade Celsius, iar temperatura minimă va atinge 5 grade Celsius. Vor fi precipitații pe alocuri sau deloc, iar vântul va bătea cu o viteză de până la 20 km/h.

Citeste si: Carantină prelungită cu încă 7 zile pentru o altă comună din Ilfov. De ce s-a luat această măsură?

Vremea la munte

În zona de munte, la altitudini mai mari va mai ninge, iar vântul va avea intensificări. La altitudini mai mici, însă, vor fi precipitații, în special în Carpații Meridionali și Carpații Orientali. Temperaturile diurne vor fi între 0 și 2 grade Celsius, iar cele maxime vor ajunge până la 6 grade celsius.

Vremea pe litoral

Pe litoral, vremea se va menține mai rece decât de obicei, cerul va fi înnorat, iar vântul va bate slab până la moderat.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 11 și 13 grade Celsius, iar valorile minime vor fi de 5 grade Celsius.

Citeste si: Accident soldat cu patru răniți, printre care și doi copii, după impactul unui tir cu două autoturisme

[ad_2]

Citește mai mult..