Toni Petrea, detalii despre accidentarea lui Moruțan și teama lui Octavian Popescu de a șuta la poartă



  • Liga 2: Mioveni – ASU Politehnica Timișoara, luni, 16:00, Digi Sport 1

  • Liga 2: U Craiova 1948 – Rapid, luni, 21:00, Digi Sport 1

Bucureștenii au fost conduși la pauză, după o cursă excelentă a lui Ashkovski, dar liderul din Liga 1 a revenit în partea secundă, cu două goluri în patru minute. Octavian Popescu a egalat cu un șut superb, iar Ionuț Panțîru a profitat de o gafă impardonabilă a portarului Pap.

Toni Petrea, detalii despre accidentarea lui Moruțan și teama lui Octavian Popescu de a șuta la poartă

Toni Petrea, antrenorul liderului, a vorbit despre teama de a șuta la poartă a lui Octavian Popescu și a oferit detalii despre starea de sănătate a lui Olimpiu Moruțan, care a ieșit accidentat în repriza secundă.

„Sunt nemulțumit de prima repriză doar că am primit golul, dar jocul a fost destul de bun. Am primit gol pe o neatenție, n-am știut să rupem jocul când trebuia. Am reușit să forțăm apoi adversarul să greșească și să marcăm golul doi. Repriza a doua ne-a aparținut în totalitate.

Foarte frumos golul lui Octavian Popescu. Mă bucur pentru el, cred că înseamnă foarte mult. Sper să aibă cât mai multe reușite de genul ăsta. Am vorbit cu el și i-am explicat, i-am mai transmis câteva idei. El n-are curajul suficient să finalizeze. I-am zis că nu se întâmplă nimic, mai bine dă la poartă decât să o piardă și să îi lase pe contraatac.

Moruțan are o lovitură la spate, nu mai putea. S-a întâmplat în prima repriză. A încercat, a zis că mai încearcă să joace. Atât a mai putut. Sper ca mâine să vedem mai multe și să nu fie foarte grav prin prisma jocurilor care urmează. Suntem cam ghinioniști, sper să spargem ghinionul să nu mai avem accidentări. Ne împuținăm, iar lotul nostru nu e foarte numeros.

Astăzi, chiar dacă Botoșaniul a intrat în play-off de pe 6, au dat o replică bună. E o formație preocupată de joc, de posesie și cred că poate pune probleme altor formații. Noi trebuie să ne gândim pas cu pas. Nu vreau să fac planuri pentru că poate nu ne iese așa cum trebuie. Noi trebuie să refacem jucătorii și să ne concentrăm la meciul următor, un meci greu, cu o echipă care a suferit o înfrângere destul de drastică în această seară, cu un moral zdrunciat, dar sigur vor da totul pe teren contra noastră„, a spus Petrea.

După acest rezultat, FCSB a revenit pe primul loc, cu 36 de puncte. Pe podium se mai află CFR Cluj (35p) și Universitatea Craiova (30p). În runda următoare, bucureștenii vor primi vizita celor de la Academica Clinceni.

VIDEO Rezumatul meciului FCSB – FC Botoșani 2-1

Etichete: fc botosani , octavian popescu , toni petrea , fcsb , olimpiu morutan



Citește mai mult..