ASU Poli l-a reconfirmat în funcție pe Dan Alexa, la 12 ore după ce antrenorul își anunțase demisia

[ad_1]

  • Liga 1: Hermannstadt – Astra, marți, 16:45, Digi Sport 1

  • Liga 1: Dinamo – UTA, marți, 21:30, Digi Sport 1

Marți dimineață, la puțin peste 12 ore de la anunțul lui Dan Alexa, clubul timișorean a emis un comunicat în care l-a confirmat în funcție pe antrenor, motivând că obiectivul propus, promovarea, nu a fost încă ratat. De asemenea, ASU Poli a informat că îl va susține pe Dan Alexa în schimbările pe care antrenorul le vrea în cadrul echipei și al clubului, despre care antrenorul a vorbit și în discursul prin transmitea că demisionează.

VIDEO cu discursul lui Dan Alexa, după înfrângerea cu CS Mioveni:

ASU Poli l-a reconfirmat pe Dan Alexa în funcție, la 12 ore de la momentul în care antrenorul și-a anunțat demisia

”Reprezentanții Universității Politehnica Timișoara și ai Asociației Suporterilor Timișoreni ”Druckeria” implicați în conducerea clubului au hotărât, în urma unei ședințe de urgență, reconfirmarea lui Dan Alexa în funcția de antrenor principal al echipei, până la încheierea acestui sezon.

Apreciem în acest fel munca pe care Dan a depus-o, alături de noi, în închegarea unei echipe competitive pentru acest an de Liga a II-a, în care obiectivul pe care ni l-am trasat poate fi în continuare atins.

Referitor la parcursul sportiv din ultima perioadă, suntem în asentimentul tuturor și considerăm că trebuie să existe schimbări pe toate planurile, începând cu cel al determinării și atitudinii în joc. În acest sens reafirmăm poziția staff-ului tehnic, acesta având libertatea de a face orice schimbări consideră necesare pentru urmărirea obiectivului stabilit: promovarea în Liga I”, se arată în comunicatul postat de ASU Poli Timișoara pe site-ul oficial.

După înfrângerea cu CS Mioveni, ASU Poli Timișoara, care a obținut un singur punct în primele patru etape, 0-0 la Călărași chiar în runda inaugurală, este pe ultimul loc în play-off-ul Ligii 2, cu 33 de puncte. Bănățenii sunt despărțiți de cinci lungimi de Dunărea, formația de pe locul patru, ultimul care asigură prezența la barajul de promovare, în timp ce distanța de locul doi, direct promovabil, ocupat de Rapid, este de nouă puncte.

Discursul prin care Dan Alexa își anunța plecarea de la ASU Poli Timișoara

Un rezultat rușinos. Am luat două goluri cu un om în plus. Eu îmi asum în totalitate acest rezultat, eu sunt singurul vinovat. Greșelile individuale se întâmplă în fotbal, nu pot să acuz vreun jucător. Mioveni a avut o viteză în plus. Este o rușine, dar asta este.

Suntem un club special. Foarte mult suflet, voluntariat, ne dăm familiile la o parte. Ca un antrenor profesionist care vrea performanță, orice măsură normală ar fi reconstrucția. Nu vreau să renunț la jucători și m-am gândit să plec. O să fac chiar acum un pas în lateral.

Nu vreau să fiu mărul discordiei. E o decizie pe care am luat-o acum, altfel trebuia să reconstruiesc echipa din temelii. Poli nu va muri. Voi fi lângă următorul antrenor cu tot ce pot. Mi-am dorit promovarea. Am fost locomotiva care a zis că promovăm anul ăsta, am făcut niște lucruri incredibile, dar am ieșit din obiectiv„, a declarat Dan Alexa.

Etichete: dan alexa , dan alexa demisie , antrenor asu poli timisoara

[ad_2]

Citește mai mult..