Cei care nu pot accesa platforma, în special din mediul rural, se pot programa telefonic la call-center sau se trec pe listă la centruPersoanele care nu pot accesa platforma de vaccinare pentru a se programa, așa cum se întâmplă cu cele din mediul rural, vor putea să se programeze direct, telefonic, prin call-center sau pot merge la centrul de vaccinare unde să se treacă pe listă, a anunțat medicul Valeriu Gheorghiță.

„Extindem mijloacele prin care o persoană poate să aibă acces la un centru de vaccinare.

În special în mediul rural este dificilă accesarea platformei și trebuie soluții complementare.

Am identificat două soluții. Una este posibilitatea de programare telefonică, prin operatorul de call-center, persoana se va programa direct în centru fără să fie nevoie de un cont în platformă.

A doua este ca persoanele să se programeze direct la centru. Persoanele pot merge la centrul de vaccinare, se trec pe listă și se va stabili data când să vină”, a explicat Valeriu Gheorghiță.

Gheorghiță a adăugat că miercuri va începe activitatea de vaccinare în centre, prin sprijinul echipelor mobile. Sunt 14 județe în care va demara această etapă, urmând să intre și altele, pe rând.

În șapte județe vor fi dislocate centre mobile, iar în celelalte vor fi alocate două echipe mobile.

Editor : Georgiana MarinaCitește mai mult..

Get real time updates directly on you device, subscribe now.