Discursul lui Neagoe, după ce Astra a învins-o pe Hermannstadt. Ce le-a cerut jucătorilor săi

[ad_1]

  • Liga 1: Viitorul – Gaz Metan Mediaș, marți, 19:00, Digi Sport 1

  • Liga 1: Dinamo – UTA, marți, 21:30, Digi Sport 1

După o primă repriză în care nu și-a creat ocazii, Astra a reușit să marcheze de trei ori în partea secundă și a plecat cu toate cele trei puncte de la Mediaș.

Eugen Neagoe: ”Le-am cerut și lor să procedeze la fel”

„Sunt mulțumit de rezultat, foarte mulțumit de repriza a doua. Prima repriză a fost nimic la nimic, nu ne-am creat nimic, a fost o repriză modestă, urâtă. Le-am spus și lor felicitări pentru repriza a doua.

Trebuia să fim atenți la acea fază fixă, să nu primim gol. Eu mă bucur mai rar la goluri. Mă bucur după joc, în vestiar. Le-am cerut și lor să procedeze la fel. Până nu fluieră arbitrul, trebuie să rămânem concentrați. Același lucru fac și eu.

Dacă vom rămâne concentrați, vom trata următoarele jocuri la fel de responsabi. Urmează iar un joc dificil, ne dorim să câștigăm, să rămânem în fruntea play-out-ului. Sper ca băieții să rămână la fel de concentrați, vom face tot ce depinde de noi, să câștigăm jocurile și să ajungem acolo unde ne dorim cu toții”, a spus Neagoe, la finalul partidei.

În urma acestui rezultat, Astra a revenit pe primul loc în play-off, cu 23 de puncte, dar poate fi depășită de UTA, dacă arădenii vor câștiga meciul cu Dinamo, programat astăzi, de la ora 21:30, în direct pe Digi Sport 1.

Cu două înfrângeri în play-out, Hermannstadt a rămas ultima, cu 13 puncte.

VIDEO cu rezumatul partidei Hermannstadt – Astra 1-3

Etichete: astra , eugen neagoe , hermannstadt astra

[ad_2]

Citește mai mult..