Polițist de 37 de ani, găsit mort în mașină


Tragedie în județul Galați: un polițist de doar 37 de ani a fost găsit mort în mașina persoană în această dimineață. Polițistul era căsătorit și avea doi copii mici, de 2 și 4 ani.


In articol:


Un poliţist, în vârstă de 37 de ani, din Tecuci, a fost găsit, în marți dimineaţă, în stop cardio-respirator în maşina personală, în afara orelor de serviciu, informează presa locală.

Tânărul a fost dus la Spitalul Municipal din Tecuci, unde i s-a declarat decesul. Nu sunt urme de violenţă care să inducă ideea de crimă sau sinucidere, transmite Monitorul de Galati. Colegii nu îl ştiau bolnav.

Citeste si: Răsturnare de situație în cazul celor doi polițiști implicați în uciderea unui pensionar la Pitești

Cine este polițistul mort atât de tânăr

Sorin Chiric este numele tânărului polițist din Tecuci care a fost găsit fără suflare în mașina personală.

Sorin Chiric era ajutor al şefului de post de la Nicoreşti, judeţul Galaţi. El era tatăl a doi copii mici, de 2, respectiv 4 ani.[Sursa foto: Facebook / Sorin Chiric]

Cea care a dat alarma a fost o trecătoare, care ce l-a văzut pe polițist nemișcat în mașină și și-a dat seama că ceva nu este în regulă.

Tânărul decedat era ajutor al şefului de post de la Nicoreşti, judeţul Galaţi. El era tatăl a doi copii mici, de 2, respectiv 4 ani.

„O femeie a văzut o mașină cu motorul pornit în zona centrală a orașului Tecuci. La volan era un bărbat de 37 de ani, un polițist în timpul liber. Primii la fața locului au ajuns polițiștii locali, ei au oprit motorul.

Apoi, echipajul de salvare a făcut manevre de resuscitare și au transportat bărbatul la spital. Când l-au găsit era în stop cardio-respirator de aproximativ jumătate de oră. L-au declarat decedat la spital, nu avea urme de violență”, a declarat pentru Mediafax directorul medical al SAJ Galaţi, dr. Mihai Polinschi.

Acesta a precizat că ar putea fi vorba despre un edem pulmonar acut sau de o afecţiune cardiacă, însă cauza decesului va fi stabilită în urma necropsiei.

 Citește mai mult..

Get real time updates directly on you device, subscribe now.