Verde pentru Pfizer, albastru pentru Moderna. O cofetărie din Ungaria a creat o gamă de mousse-uri inspirate de vaccinurile anti-Covid


O cofetărie a lansat o gamă de produse inspirate de vaccinurile împotriva Sars-Cov-2. Mousse-urile sunt decorate cu un strat colorat de jeleu. Fiecare culoare reprezintă un vaccin Covid-19: „Oricine le poate încerca, deoarece singurul efect secundar posibil ar fi un zâmbet pe faţă”.

O cofetărie din Ungaria a creat o gamă de mousse-uri inspirate de vaccinurile anti-Covid, informează Reuters.

La patiseria familiei Sulyan din micul oraş Veresegyhaz, la nord-est de Budapesta, singura îngrijorare pe care oamenii ar putea să o aibă este cea de a decide ce fel de mousse doresc. Stratificate cu topping-uri colorate din jeleu, prezentate în pahare mici şi cu seringi decorative deasupra.

O cofetărie din Ungaria a creat o gamă de mousse-uri inspirate de vaccinurile anti-Covid. FOTO: Facebook

Fiecare culoare a jeleului reprezintă un vaccin COVID-19: galben deschis pentru AstraZeneca şi un galben uşor mai închis pentru Sinopharm, verde pentru Pfizer, portocaliu pentru Sputnik V şi albastru pentru Moderna.

Iniţiativa familiei Sulyan vine într-un moment în care milioane de maghiari sunt îndemnați să se înscrie pentru vaccinare şi oamenii dezbat continuu beneficiile fiecărui vaccin lansat pe piaţă.

„Aici oamenii au de ales, nu există înregistrări, nu există efecte secundare”, a declarat Katalin Benko, cofetar de la patiseria Sulyan, adăugând că intenţia nu era să promoveze un anumit timp de vaccin.

„Oricine le poate încerca, deoarece singurul efect secundar posibil ar fi un zâmbet pe faţă”, a spus ea.

 

Editor : G.M.



Citește mai mult..