Serena Williams, chemată în ring. WWE, ultima provocare pentru campioana din SUA


  • Liga 1: FC Botoșani – Universitatea Craiova, miercuri, 19:00, Digi Sport 1

  • Liga 1: Sepsi Sfântu Gheorghe – CFR Cluj, miercuri, 21:30, Digi Sport 1

Soția lui Triple H, starul din wrestling, e organizatoare de gale după ce s-a retras din activitate, dar are o carieră și în cinematografie.

Tatăl său, Vince McMahon, ocupă funcția de președinte al World Wrestling Entertainment, iar show-ul care generează profit uriaș scoate pe bandă rulantă noi vedete. În Statele Unite, în trecut, au fost invitați în ring mai multe vedete din sport care au fost convinse să accepte apariții pentru contracte imense.

Stephanie McMahon și soțul său, Triple H / Foto: Profimedia

Stephanie McMahon a dezvăluit, potrivit Tennis World USA, ce sportive ar vrea să vadă în ring și le-a adus în discuție pe Serena Williams (39 de ani) și pe sora sa mai mare, Venus Williams (41 de ani), ambele jucătoare active în WTA.

„Din punct de vedere al constituției atletice, mi-ar plăcea să le văd pe Serena și pe Venus Williams în WWE. Fie la individual, fie chiar în cuplu. Există atât de mulți sportivi minunați pe care mi-ar plăcea să-i aduc în WWE!”, a spus Stephanie McMahon, în cadrul unui interviu acordat în emisiunea The Rich Eisen Show.

Serena Williams (39 de ani) este considerată de mulți specialiști cea mai mare jucătoare din istoria tenisului.

Americanca a câștigat 73 de turnee WTA, dintre care 23 de Grand Slam. La acest capitol, Serena este depășită doar de Margaret Court, care are 24 de trofee de Grand Slam.

Eleva lui Patrick Mouratoglou a câștigat 94 milioane de dolari din tenis și a jucat ultima dată la Australian Open, în februarie, când a fost învinsă în semifinale de Naomi Osaka.

851/148 e raportul victorii / eșecuri înregistrat de Serena Williams în WTA

Etichete: serena williams , wrestling , serena williams wrestling , stephanie mcmahon



Citește mai mult..