Un român din Ibiza a scos drujba într-un bar, când i s-a spus să-și pună masca



Un român de 42 de ani a fost arestat în Spania, după ce a provocat pe terasa unui bar din Ibiza un incident șocant, care a produs panică.

Agenții de la secția de poliție a Corpului Național din Ibiza spun că românul este cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de amenințare. Ei au fost solicitați să intervină în urma unui apel făcut la numărul unic de urgențe, potrivit Diario de Ibiza.

Polițiștii au primit un apel, într-o după-amiază din cursul săptămânii trecute, fiind anunțați că un bărbat amenință cu o drujbă un client al unei terase.

Ajunși la fața locului, agenții au aflat că agresorul a intrat pe terasă fără să poarte mască, iar unul dintre clienți i-a atras atenția politicos că este obligat să o poarte, atâta vreme cât nu consuma nimic. În acel moment, bărbatul a început să țipe și să amenințe, a părăsit terasa, dar s-a întors în foarte scurt timp cu o drujbă în mână și l-a amenințat pe cel care îi făcuse observație.

Agresorul a părăsit terasa în fugă după câteva minute.

Agenții l-au localizat pe bărbat în centrul orașului, având la el drujba și o canistră de benzină. Autoritățile au decis ca bărbatul, care este din România, să fie arestat.

Editor : D.C.



Citește mai mult..