VIDEO – Migranții care au ucis un tânăr în centrul Timișoarei, căutațiDe trei zile, migranții care au ucis un tânăr în centrul Timisoarei, sunt de negasit. Oamenii legii au făcut publice portretele lor.


In articol:


Ei sunt cei 6 tineri care au speriat Vestul, la propriu. Cu chipurile acoperite de măști și cu glugi pe cap- ca să nu fie recunoscuți- acești afgani se ascund, după ce i-au atacat cu un cuțit pe doi tineri care se plimbau pe stradă.

Unul a murit în mâinile medicilor, iar altul este internat în spital.

„Mie personal mi-e frica de ei, am o presimtire ciudata
Nu stii pe unde te intalnesti, cu cine te intalnesti. Politia sa se bage mai serios in treaba asta”, spun oamenii, speriați.

Tânăr ucis în centrul Timișoarei de migranți. Făptașii, căutați de poliție

„De 3 zile in capitala Banatului este o adevarata vanatoare a transfugilor.
Oamenii legii ii cauta pe strazi, ii ridica si ii duc la audieri. De altfel politistii cer si ajutor cetatenilor. Cine ii vede pe suspecti este rugat sa sune la 112, dar trebuie sa mentina distamtarea fizica si nu trebuie sa interactioneze cu migrantii”, relatează corespondentul Kanal D la Timișoara.

De pe malul Begai și în zona Gării de Nord- până ieri sufocate de străinii fără adăpost- refugiații au dispărut.

S-au retras în zone industriale, pe câmp, unde sunt mai feriți de raziile poliției. Migranții susțin că nu-i cunosc pe criminali și că nu i-au văzut pe nicăieri:.

Primar: Migranții din Timișoara, o adevărată problemă națională

În timp ce ucigașii sunt de negăsit, primarul Timisoarei Dominic Fritz trage un semnal de alarmă autorităților de la București. De luni bune le cere să găsească o soluție pentru valul de migranți, dar in zadar.

„E o problema natioanla, nu e o problema care sa o rezolve Primaria Timisoara, nu avem atributii in acest domeniu”, spune Dominic Fritz.

Străzile Timisoarei nu sunt loc de cazare, spune edilul. Dar migranții vin în număr mare în Capitala Banatului pentru că sunt aproape de graniță și pot trece ilegal către Occident.

„Cred ca trebuie sa crestem numarul de locuri de cazare, trebuie sa destructuram retele de trafic de migranti”, a declarat primarul Timișoarei.

Din păcate, Ministrul de Interne Lucian Bode nu a anunțat până acum niciun plan concret pentru a rezolva criza refugiaților.

 Citește mai mult..

Get real time updates directly on you device, subscribe now.