VIDEO – Toți bărbații înșală – adevăr sau mit? Psihologii au răspunsul


Este oare adevărat că toți bărbații înșală? Unii nici măcar nu-și ascund aventurile, în timp ce alții reușesc să-și construiască relații paralele în secret.


In articol:


Un om care nu insala fie este un om care nu insela nu stie sa insele, nu isi inchipuie ca se poate asa ceva, si atunci nu e gelos la adresa celuilalt. Cel puțin asta cred psihologii.

„În momentul in care o persoana isi pune problema sa insele, simte ca e atrasa de altcineva apare si gelozia fata de

celalalt. Ce ai face tu iti inchipui ca deja face celalalt si incepi sa ii reprosezi”, spune psihologul Cristian Andrei.

Psihologii explică de ce bărbații și femeile înșală în cuplu

„Exista si oameni care in majoritatea lor in perioada de inceput nu insala pentru ca mintea corpul sunt ocupate cu persoana ta, dar asta este o perioada care expira, urmeaza convietuirea cu aceasta perspoana si daca reusiesti sa nu inseli in aceasta perioada este pentru ca ai avut parinti care nu au inselat, esti bine educat si ai inteligenta sociala,
morala si nu i-ai face rau altei persoane, esti multumit de tine, cu ce ai. Sau in cazul unor barbati, ai facut o prea mult la viata ta si nu mai ai chef, iti dai seama ca mai mult pierzi decat castigi prin asta si sunt si barbati care ajung la concluzia asta. Din pacate in Romania peste 40 de ani ajunge un barbat la un astfel de stadiu”, explică psihologul Cristian Andrei.

„Mai nou femile inseala, pentru ca au si banii necesari sa aiba autonomie si odata cu banii vine si senzatia ca ai dreptul la mai multe lucruri, inclusiv si meriti sa ai mai multi parteneri. Sunt din ce in ce mai multe femei care insala si tin sa demontez acest mit vechi cum ca femeile nu insala”, spune Cristian Andrei.

 

 

 Citește mai mult..

Get real time updates directly on you device, subscribe now.