”Am jucat aproape de cel mai bun nivel al meu”  • Liga 1: Poli Iași – FC Voluntari, joi, 17:30, Digi Sport 1

  • Liga 1: Academica Clinceni – FCSB, joi, 20:15, Digi Sport 1

La finalul confruntării care a durat doar 57 de minute, Simona Halep a recunoscut că a reușit un meci foarte bun, în care nivelul tenisului jucat a fost aproape de maximum.

Simona Halep, prima reacție după victoria cu Marketa Vondrousova

A fost un meci excelent. L-am așteptat, am fost foarte motivată să ajung pe teren și să dau totul. Simt că am jucat aproape de nivelul meu optim.

Am fost puțin agitată înaintea meciului, pentru că pierdusem ambele confruntări precedente cu ea”, a declarat Simona Halep.

De asemenea, sportiva din România, a doua favorită la competiția de pe zgura din Germania, a transmis că serviciul, pe care nu l-a putut antrenat intens în ultimele săptămâni, din cauza problemelor la umăr, a reprezentat una dintre ”cheile” succesului cu Marketa Vondrousova, sportivă în fața căreia pierduse ambele confruntări precedente.

Serviciul m-a ajutat foarte mult. Nu l-am antrenat mult, pentru că am avut probleme la umăr, așa că poate ar trebui s-o las mai moale cu antrenamentele la serviciu (n.r. râde).

Am așteptat de sâmbătă meciul, mă simt foarte bine să fiu aici, le mulțumesc organizatorilor că au reușit să facă o așa treabă bună în condiții grele”, a transmis sportiva din România.

În sferturile de finală ale WTA Stuttgart, Simona Halep va juca împotriva câștigătoarei meciului Belinda Bencic – Ekaterina Alexandrova.

Etichete: simona halep , wta stuttgart , simona halep marketa vondrousovaCitește mai mult..

Get real time updates directly on you device, subscribe now.