Poli Iași – FC Voluntari LIVE VIDEO, 17:30, Digi Sport 1. Moldovenii o pot trimite pe Dinamo pe loc retrogradabil


  • Liga 1: Poli Iași – FC Voluntari, joi, 17:30, Digi Sport 1

  • Liga 1: Academica Clinceni – FCSB, joi, 20:15, Digi Sport 1

Poli Iași se află într-o revenire de formă, cu trei meciuri consecutive fără eșec, dintre care două victorii, iar un succes al moldovenilor, astăzi, i-ar urca pe un loc de baraj, variantă în care Dinamo ar ajunge pe poziție direct retrogradabilă, 15.

Poli Iași – FC Voluntari LIVE VIDEO, 17:30, Digi Sport 1

La conferința de presă premergătoare jocului, antrenorul Nicolo Napoli a vorbit despre problemele financiare de la Poli Iași și a anunțat revenirea în lot a lui Doru Popadiuc.

„Urmează un meci foarte, foarte important pentru noi. Întâlnim o echipă bună, aflată deasupra noastră în clasament, dar încercăm să adunăm puncte. Vom încerca să câştigăm. Eu le spun mereu jucătorilor să încercăm să jucăm un fotbal bun, să câştigăm puncte şi să ieşim din zona retrogradării, pentru că banii vor ajunge până la urmă. Aşa cred eu

Avem în continuare trei jucători indisponibili, dar va reveni Popadiuc. Nu e obligatorie victoria cu Voluntari, mai sunt meciuri. Dar noi încercăm să câştigăm fiecare meci. Eu asta le cer jucătorilor mei, să dea 100% pe teren în fiecare partidă”, a spus Napoli.

De partea cealaltă, FC Voluntari are două remize consecutive, cu FC Botoșani și Gaz Metan Mediaș, ambele încheiate 1-1. Ilfovenii ocupă locul 13, cu 17 puncte.

Poli Iași și FC Voluntari s-au mai întâlnit de 20 de ori în Liga 1, prima oară în 2015, iar bilanțul este echilibrat. Moldovenii s-au impus de șapte ori, alte șapte partide s-au încheiat la egalitate, iar ilfovenii au câștigat în șase ocazii.

Clasamentul din play-out-ul Ligii 1

Etichete: liga 1 , poli iasi , nicolo napoli , bogdan andone , fc voluntari



Citește mai mult..