Duminica aceasta, de la ora 14:30, la “Asta-i România!” – Sute de românce victimele escrocheriilor prin metodele „Generalii” sau „soldații americani în Afganistan”

[ad_1]

Duminica aceasta, de la ora 14:30, emisiunea “Asta-i Romania!” atrage atentia romanilor asupra celor mai des folosite metode de escrocherie, in special in randul doamnelor: „Generalii” sau „soldatii americani in Afganistan”.


In articol:


Tineri, frumosi cu o poveste lacrimogena care ar topi pana si o inima de gheata, acestia sunt, de fapt, personaje intr-o metoda de escrocherie care face victime pe banda rulanta in randul romancelor singure si in cautarea barbatului ideal.

Citeste si: Ugur Yesil, CEO al Kanal D- despre publicul românesc pe vreme de pandemie COVID-19

„Agațate” cu o nevinovata cerere de prietenie pe retelele de socializare si cu

vorbe dulci, femeile ajung sa se indragosteasca repede de un personaj fictiv, care le promite o poveste de dragoste ca in filme. Dar ce e frumos se plateste scump si se termina repede… la banca unde- victimele ajung sa transfere mii de euro. Unele isi plang acum de mila, altele asteapta si azi sa le bata la usa .

Citeste si: Duminica aceasta, de la ora 14:30, la „Asta-i România!”. Un prunc s-a stins la scurt timp după oficializarea botezului

Emisiunea „Asta-i România”.[Sursa foto: Captură KANAL D]

Asta-i România la Kanal D

Cuvinte alese, poze de revista si promisiunea unei povesti de dragoste incredibile, asa incepe relatia virtuala, in care <el>, un frumos <general American>, cu muschi lucrati la sala si romantic pana in maduva oaselor, care isi cauta jumatatea inimii in randul doamnelor singuratice de pe meleaguri mioritice, altfel spus, o metoda inedita de inselaciune, care face ravagii in randul romancelor singure dornice, cu orice pret, de o relatie de iubire.

Citeste si: „Asta-i România!” a plasat Kanal D pe primul loc în topul televiziunilor din România

Mihai Ghiță de la Asta-i România.[Sursa foto: Captură KANAL D]

Duminica, la “Asta-i Romania!” aflam povestea unora dintre miile de femei escrocate prin metoda “generalul american”, o escrocherie care a facut in Romania sute de victime in ultimii ani insa, din pacate, mult prea putine sunt cele care mai au puterea sa si caute dreptatea prin tribunal.

Nu ratati o noua editie “Asta-i Romania!”, duminica aceasta, de la ora 14:30, emisiune prezentata de Mihai Ghita, la Kanal D.

Citeste si: Duminica aceasta, de la ora 14:30, la “Asta-i România!” Sute de romance victimele escrocheriilor prin metodele „Generalii” sau „soldati americani in Afganistan”

[ad_2]

Citește mai mult..