Imagini de infarct cu Berna de la „Puterea Dragostei”. Cum a pozat blondina


Berna de la „Puterea Dragostei” și-a uimit fanii din nou. Blondina a pozat extrem de sexy, iar reacțiile nu au întârziat să apară. Fosta concurentă a show-ului matrimonial s-a pozat în lenjerie intimă.


In articol:

  • Berna de la „Puterea Dragostei” și-a pus silicoane

Bernadette Laszlo a uimit din nou. Focoasa blondină are un trup de invidiat. Ea s-a pozat într-un costum de baie minuscul și transparent. Fanii emisiunii „Puterea Dragostei” i-au apreciat pozele Bernei și i-au lăsat comentarii de laudă.

Citeste si: Berna și Philip de la Puterea Dragostei au spus adevărul despre relația lor. Mai sunt sau nu împreună


Berna de la „Puterea Dragostei” și-a pus silicoane

Bernadette Laszlo și-a făcut operație de implant mamar, de curând. Blondina „s-a tunat”. Tânăra și-a pus silicoane la o clinică din Capitală, lucru pe care și-l dorea de mult.

Citeste si: Berna de la „Puterea Dragostei” la medicul estetician cu soacra. Prin ce intervenție chirurgicală a trecut mama lui Philip

Bernadette Laszlo de la Puterea Dragostei.[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Gestul inedit al Bernei de la „Puterea Dragostei” după ce Philip a apărut în pat cu două domnișoare

Pe
lângă silicoane, Berna are și acid în buze. Îmbunătățirile blondinei au venit după participarea la emisiunea „Puterea Dragostei”.

Citeste si: Philip de la Puterea Dragostei s-a despărțit de Berna pentru ”Beyonce” a lui Nicolae Guță?! În ce ipostaze controversate s-au filmat

Citeste si: Berna de la Puterea Dragostei, reacție dură după despărțirea definitivă de Philip! „Nu mai suntem împreună și nu o să fim niciodată!”
Citește mai mult..

Get real time updates directly on you device, subscribe now.