VIDEO| Un politician și-a pus capăt zilelelor din cauza depresieiMoartea bruscă a unui fost primar din județul Caraș-Severin șochează o țară întreagă. Emanuel Dănilă – ce conducea orașul Bocșa de jumătate de an, și-a dat demisia din funcția de primar iar astăzi și-ar fi pus capăt zilelor. Motivul ar fi fost depresia, declanșată se pare după ce politicianul s-a infectat cu coronavirus. Fostul edil ar fi suferit și de alte boli grave și – de teamă că va fi răpus de problemele medicale, ar fi ales să moară chiar în pensiunea pe care o deținea, folosind o armă de vânătoare.


In articol:


Emanuel Dănilă, în vârstă de 57 de ani, era la primul mandat de primar al orașului Bocșa, dupa ce a candidat din partea Partidului Național Liberal. Doar 6 luni a fost însă, în funcție. În martie și-a dat brusc demisia, invocând scurt doar probleme de sănătate.

Azi-dimineață- la o lună de când a renunțat la scaunul de primar, a renunțat, se pare, și la viață.

Citeste si: Doliu în lumea actorilor. Un celebru artist a pierdut lupta cu viața

Polițiștii și cadrele medicale au sosit de urgență la caz, dar în zadar. Politicianul era mort.

Primarul și-a pus capăt zilelelor din cauza depresiei

Oamenii legii n-au găsit niciun bilet de adio însă se merge pe ipoteza sinuciderii. Emanuel Danila avea o depresie puternică, ce s-a declanșat după ce primarul se infectase cu coronavirus. Suferea, se pare, și de cancer la plămâni iar apropiații spun că era sub tratament. Însă covid-ul i-ar fi accentuat temerea de moarte, astfel că ar fi decis să își ia singur viața.

Citeste si: Tragedie uriașă la Timișoara. Un medic rezident la ATI s-a sinucis. Care e motivul

Colegii politicianului, în frunte cu Marcel Vela, s-au

arătat puternic afectați de tragedie. Într-un mesaj pe rețelele de socializare, fostul Ministru de Interne a postat un mesaj de rămas bun:

„Camaradul nostru, Emanuel Dănilă, Manu de la Bocșa, astăzi s-a ridicat la Cer prin voința lui.
Era un om bun și harnic, un coleg sincer și devotat, un spirit liber și un rebel frumos.
Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească!”

Citeste si: VIDEO- Micuțul Sebastian, găsit mort după trei luni pe un câmp? Părinții lui sunt în stare de șoc

Oamenii

legii au deschis un dosar de cercetare penală iar din primele verificări, s-a constatat că arma de vânătoare cu care politicianul s-ar fi sinucis era deținută de el în mod legal.

Citeste si: Doliu în lumea muzicii! Ce mare artist s-a stins din viață?Citește mai mult..

Get real time updates directly on you device, subscribe now.