Patru poliţişti italieni, bătuţi crunt de un tânăr de 21 de ani din România (VIDEO)Caz incredibil în Italia. Un tânăr român a bătut de unul singur patru poliţişti italieni şi un al cincilea bărbat care a intervenit în dispută. Incidentul a avut loc în gara localităţii italiene Minturno.


In articol:


Mai mulți poliţişti italieni au fost trimiși să intervină în gara Minturno după ce un cetăţean italian a anunțat că un grup de trei infractori au comis o înşelăciune într-un tren oprit în staţie.

La vederea poliţiştilor, doi dintre cei trei infractori- toți români- s-au făcut nevăzuţi, însă cel de-al treilea a rămas pe loc şi i-a atacat pe oamenii legii

care veniseră să-l legitimeze, notează presa litaliană.

Românul în vârstă de 21 de ani i-a bătut crunt pe toți cei patru, potrivit  Adevărul.ro, iar unul dintre poliţişti a avut nevoie de cinci copci. Poliţiştii dau vina pe sistem, care nu le permite poliţiştilor să reacţioneze ferm şi să folosească armele din dotare.

Citeste si: VIDEO| Polițiștii care i-au cauzat moartea bătrânului din Pitești au fost eliberați. Vor sta în arest la domiciliu

Polițist italian: „Unul dintre colegii mei a avut ghinion el fiind lovit de cinci ori”

Unul dintre polițiștii bătuți de român: „După ce am fost loviţi de multe ori, am reuşit să-l apucăm de mâini şi picioare şi să-l blocăm. Noi nu folosim tehnicile poliţiei americane, nu avem în dotare pistoale cu electroşoc sau altceva”.

Cei mai afectaţi în altercația generală au fost cei patru poliţişti, scrie ADN Kronos.

„Sunt într-o formă cam proastă, buzele mele sunt despicate şi foarte umflate, după ce am primit un pumn în faţă, dar per total sunt destul de bine”, a mărturisit Emilio Maddaloni, unul dintre cei patru poliţişti care au ajuns în spital în urma bătăii încasate de la român.

Citeste si: VIDEO-Tânăr acuzat că a umilit și tâlhărit un italian,prins de poliție

Totuşi, spune el, se putea şi mai rău şi dă exemplul unuia dintre colegii săi.

„Unul dintre colegii mei a avut ghinion el fiind lovit de cinci ori. Unul dintre cei trei băieţi români era într-adevăr pregătit din punct de vedere fizic. Un pachet de nervi, era greu să-l opreşti”, a povestit Emilio Maddaloni, unul dintre cei patru poliţişti atacaţi la gara Monturno, din provincia Latina.Citește mai mult..

Get real time updates directly on you device, subscribe now.