VIDEO – Moment emoționant cu Jador, la întoarcerea în RomâniaFostul concurent de la Puterea Dragostei și de la Survivor, Jador, tocmai s-a întors acasă, după aproape 4 luni de luptă pentru supravieţuire, în jungla din Dominicană. Pentru el, au venit la aeroport apropiaţii, dar şi zeci de fani. Faimosul a plâns în braţele mamei, pe aeroport! Vezi mai jos primele imagini cu Jador acasă şi primele declaraţii pe care le-a făcut pe aeroport, după plecarea de la Survivor România


In articol:


După aproape 4 luni de luptă pentru supravieţuire, în jungla din Dominicană, Jador s-a întors acasă. A călcat din nou, pe pământ românesc, înconjurat de familie şi de zeci de fani, care l-au aşteptat la aeroport. Este accidentat grav şi are sufletul rănit pentru că nu a putut continua în competiţia ,,Survivor România”, dar spune că tot ce a trăit acolo l-a întărit și l-a făcut

să vadă viitorul altfel. 

Citeste si: „Nu mă atrage nicio femeie din casă. Decât pentru o noapte-două”. Cristi Marinescu, relații sexuale cu o concurentă de la Puterea Dragostei

Jador, primele declarații la revenirea în țară

Jador s-a întors acasă după ce a fost eliminat de la Survivor România 2021. Faimosul a fost așteptat de o mulțime de persoane la aeroport și a făcut și primele declarații după revenirea din Republica Dominicană:

„Nu mă așteptam să fie mama cu tata aici. Mama
nu a venit nici măcar la absolvirea facultății și a venit acum. Se pare că e mai important Survivorul decât absolvirea facultății. Da, am fost emoționat, am emoții. Nu mi-am dorit să ies, dar dacă aș fi rămas nu aș mai fi fost locul 1 și mie nu îmi place să fiu locul 2 într-o încăpere. M-am transformat, am învățat multe lucruri, mă bucur că am participat la emisiunea asta, mă bucur că atâția oameni mă susțin”, au fost primele declarații alelui Jador la revenirea în țară.

Nu doar prietenii s-au înghesuit să îl întâmpine pe Faimos, ci și fanii acestuia, astfel că mulți l-au așteptat pentru a se fotografia alături de el.

„Nu îmi vine să cred ce e în țară și că mă iubesc atât de mulți oameni. Îi rog să nu îi mai hate-uiască pe restul pentru că la fel ca mine au făcut foamea, suntem vai de capul nostru.

Nu doar eu am fost accidentat, au fost mici accidente și printre ei. La mine a fost ceva foarte grav, dar să se gândească și la ei”, a mai spus Jador imediat cum a ajuns în România.Citește mai mult..

Get real time updates directly on you device, subscribe now.