Andi Manciu demisionează din Grupul de Comunicare Strategică. Cine se va ocupa de comunicarea din Guvern

[ad_1]

Consilierul de stat Andi Manciu, șeful Grupului de Comunicare Strategică al guvernului, și-a anunțat demisia din funcția de coordonare a comunicării la nivel guvernamental.

„M-am hotărât să solicit eliberarea mea din funcție începând din 1 Mai. S-a făcut aproape un an și jumătate în care m-am ocupat în calitate de consilier de stat de coordonarea comunicării guvernamentale. O perioadă dificilă, încărcată, plină de provocări și de momente care îmi vor rămâne în minte pentru multă vreme de acum încolo. Acum e momentul să pun punct și alții să preia această responsabilitate”, a declarat Manciu într-o postare publicată pe Facebook.

De comunicarea Guvernului se va ocupa Mioara Costin, fost reporter Realitatea Plus, numită în această funcție printr-o decizie luată săptămâna trecută de premierul Florin Cîțu și publicată în Monitorul Oficial pe 22 aprilie.

„Vreau să le mulțumesc celor care mi-au acordat încredere și sper că tot ce am făcut le-a răsplătit această încredere. Am pus toată energia și priceperea mea pentru a face lucrurile cât se poate de bine, în condițiile date. A fost un maraton pe care l-am dus la final. Sunt mulțumit că las ceva în urmă în privința modului în care se realizează comunicarea guvernamentală, lucruri care nu pot fi întoarse, ci pot fi duse doar mai departe”, a mai spus Andi Manciu.

Editor : M.L.

[ad_2]

Citește mai mult..