Cristiano Ronaldo, investiție de 2.5 milioane de euro la Madrid! Ce i-a cumpărat partenerei sale, Georgina Rodriguez  • Liga 2: Dunărea Călărași – U Craiova 1948, luni, 17:30, Digi Sport 1

  • Liga 1: FC Voluntari – FC Viitorul, luni, 20:30, Digi Sport 1

Cunoscut pentru achizițiile extravagante pe care le face pentru el sau apropiați, fotbalistul portughez al lui Juventus a făcut o nouă achiziție impozantă, o casă în Madrid.

Cristiano Ronaldo, cadou de 2.5 milioane de euro pentru Georgina Rodriguez

Conform Tuttosport, Cristiano Ronaldo a achiziționat deja vila, care a costat 2.5 milioane de euro, iar imobilul va fi trecut pe numele partenerei sale, Georgina Rodriguez

Galerie Foto

În urmă cu doi, Georgina Rodriguez a mai primit un cadou asemănător din partea lui Cristiano Ronaldo, o clinică ce are ca obiect de activitate implantul de păr, tot în Capitala Spaniei, unde cei doi s-au cunoscut, în perioada în care portughezul evolua pentru Real Madrid.

Potrivit sursei citate, casa din Madrid nu a fost cumpărată pentru ca Georgina Rodriguez și Cristiano Ronaldo să locuiască în ea, achiziționarea imobilului fiind văzută, mai degrabă, drept o investiție.

Etichete: cristiano ronaldo , georgina rodriguez , achiziții cristiano ronaldoCitește mai mult..

Get real time updates directly on you device, subscribe now.