Dunărea Călărași – U Craiova 1948, ora 17:30, LIVE VIDEO, pe Digi Sport 1. Oltenii pot face un pas important pentru promovare  • Liga 2: Dunărea Călărași – U Craiova 1948, luni, 17:30, Digi Sport 1

  • Liga 1: FC Voluntari – FC Viitorul, luni, 20:30, Digi Sport 1

Oltenii pot profita de pasul greșit făcut de Rapid și se pot distanța în fruntea clasamentului din Liga 2. Cu o victorie la Călărași, formația patronată de Adrian Mititelu poate ajunge la cinci puncte de locul doi și la șase de locul trei.

Dunărea Călărași – U Craiova 1948, ora 17:30, LIVE VIDEO, pe Digi Sport 1

De partea cealaltă, Dunărea Călărași este pe locul patru, cu 38 de puncte. Un succes ar aduce echipa lui Cristi Pustai la două puncte distanță de locurile ce asigură direct promovarea.

„Ne așteaptă o partidă foarte dificilă, ați văzut că în ultimul meci al lor, cel de la Miercurea Ciuc, au reușit să câștige. Au schimbat și ei sistemul de joc, vom vedea dacă vor juca la fel și cu noi.

Cei care cred că vom avea o partidă ușoară se înșală amarnic pentru că ei formează un grup puternic, în ciuda problemelor financiare pe care le au de patru sau cinci luni. Îi cunosc foarte bine”, a spus Eugen Trică, antrenorul Craiovei.

Etichete: dunarea calarasi , u craiova 1948 , dunărea călărași – u craiova 1948Citește mai mult..

Get real time updates directly on you device, subscribe now.