Fiica lui Ion Dichiseanu a făcut declarații inedite: „Vreau să dovedesc că a fost malpraxis”


Fiica lui Ion Dichiseanu a mărturisit că medicii au făcut greșeli enorme care au dus la înrăutățirea stării de sănătate a părintelui său. Actorul se află în spital de mai bine de trei luni, iar starea lui nu este una tocmai bună, însă este stabilă.


In articol:


Ioana Dichiseanu a vorbit la Antena 3 despre starea de sănătate a tatălui său. Ea a transmis cum se simte, de fapt, Dichiseanu și de la ce au pornit problemele de sănătate. Ion Dichiseanu este internat la Spitalul Floreasca, unde echipa de medici face tot posibilul pentru a-l pune pe picioare.

Citeste si: Ion Dichiseanu, implicat intr-un accident rutier. A lovit 3 oameni pe trecerea de pietoni

Fiica lui Dichiseanu le este recunoscătoare medicilor care îl îngrijesc acum pe tatăl ei. Se pare că aceștia încearcă să repare greșelile unor colegi de-ai lor care l-au tratat anterior pe Ion Dichiseanu.

„Este o poveste destul de lungă și, din păcate, există și medici mai puțin pricepuți.
Și în profesia asta trebuie să ai har. Cei de la Floreasca au grijă de el și le mulțumesc din tot sufletul, pentru că sunt niște oameni care au descoperit foarte multe erori„
, spune Ioana Dischiseanu.

Citeste si: Sebastian Papaiani a fost inmormantat infasurat in tricolor! Actorul a fost condus pe ultimul drum in ropote de aplauze

Ioana Dichiseanu aduce acuzații grave

Fiica actorului a declarat că erorile medicale ar fi condus la înrăutățirea stării de sănătate a tatălui său. Ioana a mărturisit că analizele tatălui său au fost interpretate greșit. În urma interpretării, medicii au ajuns la concluzia că actorul suferă de cancer. După ce a fost trimis să facă o biopsie, Ion Dichiseanu ar fi contractat o bacterie care i-a provocat o pneumonie bilaterală.

„S-a dus să facă o radiografie, o simplă radiografie, pentru că i se părea că simte ceva la un plămân. Și i-am spus să merge să facem radiografia ca să se liniștească. Acolo ni s-a spus că e important să facă și un CT. CT-ul a fost interpretat nu foarte concludent.

Vreau să mă consult întâi cu un avocat și să mi se spună ce șanse am să dovedesc că a fost malpraxis. (…) S-a întâmplat la un consult privat, la o clinică privată (…) Voi strânge dovezile și le voi pune cap la cap (…) Analizele au fost interpretate greșit.
Ni s-a spus că este cancer. Nu are niciun cancer! Deci oamenii de acolo au citit că ar avea cancer. L-au trimis la o bronhoscopie, la o altă clinică privată, pentru a i se preleva și o biopsie.

La acea biopsie, o bacterie i-a infectat plămânul. Nu este vorba despre coronavirus. Este o bacterie foarte agresivă. Din punctul meu de vedere este o minune că vorbim despre el astăzi și că este încă alături de noi.
A avut un diagnostic greu. Așa a ajuns la Spitalul Floreasca și medicii de acolo l-au pus pe picioare„
, a explicat Ioana Dichiseanu la Antena 3.

Ioana și Ion Dichiseanu.[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Joaquin Phoenix, între starurile arestate la Washington în timpul protestelor pentru climă

Fata artistului este tot timpul cu gândul la el. Tânăra a postat pe pagina ei de socializare următorul mesaj alături de o poză cu tatăl său: „Ce pot, ti-as da. Si ani ti-as da si viata… de la mine! Ne rugam neincetat ca Dumnezeu sa il aduca sanatos acasa pe luptatorul meu super puternic! #celmaibuntaticdinlume
#tatateiubesc
#vinotatasanatosacasa
#Dumnezeufaceminuni
#intoatevietileimidorescsaimifiitata
#ganduribunecatretata

Tata are un zambet de copil. Si un suflet de copil. Mie imi place sa spun ca tata este „un copil intr-un trup de adult”. Si ma rog neincetat la Dumnezeu sa il aduca sanatos acasa pe „copilasul” meu, fara de care toata casa e goala. Doamne ajuta!
#ganduribunecatretata
#celmaibuntaticdinlume
#tatateiubesc
#Dumnezeufaceminuni
#vinotatasanatosacasa
#intoatevietileimidorescsaimifiitata

Cred cu tarie in Dumnezeu. Asa am fost crescuta de parinti si asa simt. Cred ca Dumnezeu, prin echipa de medici de la Spitalul Floreasca, il va aduce pe tata sanatos acasa. M-ar bucura, ca inca o data, sa va uniti gandurile sau rugaciunile cu ale noastre, in seara aceasta la ora 22:00. Sa dea Dumnezeu sa vina curand si sanatos acasa! #ganduribunecatretata
#celmaibuntaticdinlume
#tatateiubesc
#Dumnezeufaceminuni
#vinotatasanatosacasa
#intoatevietileimidorescsaimifiitata”.

Citeste si: Fiica lui Ion Dichiseanu face declarații șocante despre medicii care l-au îngrijit pe actor: „Vreau să dovedesc că a fost malpraxis”



Citește mai mult..