Mircea Lucescu a încercat să-l aducă pe marele Gianluigi Buffon în Ucraina! Dezvăluirea antrenorului



  • Liga 2: Dunărea Călărași – U Craiova 1948, luni, 17:30, Digi Sport 1

  • Liga 1: FC Voluntari – FC Viitorul, luni, 20:30, Digi Sport 1

Mircea Lucescu a încercat să-l aducă pe marele Gianluigi Buffon în Ucraina!

„Il Luce” a recunoscut că a încercat să-l transfere pe legendarul portar Gianluigi Buffon, de la Juventus, în perioada în care o antrena pe Șahtior Donețk, însă mutarea nu s-a mai concretizat.

„Am încercat să-l aduc pe Buffon când eram la Șahtior, e adevărat, dar a trecut acel moment și cred că acum nu se mai poate. Pare imposibil în acest moment, la Dinamo Kiev”, a spus Mircea Lucescu, pentru Tuttosport, citat de tuttomercatoweb.com.

Într-un interviu mai vechi acordat de Mircea Lucescu, antrenorul a dezvăluit că oferta lui Șahtior pentru Buffon data din ianuarie 2013, iar transferul nu s-a mai făcut pentru că portarul lui Juventus își dorea să rămână la formația din Torino.

Antrenorul lui Dinamo Kiev a vorbit și despre posibilitatea ca Roberto De Zerbi, fostul jucător al lui CFR Cluj, în prezent antrenor la Sassuolo, să o preia pe Șahtior Donețk, rivala echipei sale din Ucraina: „Nu mi-e teamă, m-aș bucura să vină. Ar aduce idei noi și ar fi binevenit”.

Gianluigi Buffon (43 de ani) joacă la Juventus din 2001, după tranferul de la Parma. Portarul a făcut o pauză de un sezon, în stagiunea 2018/2019, când a evoluat pentru PSG.

  • 683 de meciuri a strâns Buffon la Juventus

Etichete: juventus , mircea lucescu , sahtior donetk , dinamo kiev , gianluigi buffon



Citește mai mult..