Prognoza meteo, pentru marți 27 aprilie 2021. Meteorologii au anunțat cum va fi vremea în țară


Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis prognoza meteo pentru marți, 27 aprilie 2021. Conform meteorologilor, mâine temperaturile vor fi mai coborâte pentru această perioadă a anului, în unele zone vor ajunge până la 17 grade celsius.


In articol:


Iată cum va fi vremea, mâine 27 aprilie 2021, în România!

Vremea în principalele regiuni ale țării


Astăzi, vremea va mai rece decât ziua precedentă. Temperaturile vor ajunge la normalul acestei perioade, mai ales în sudul țării. Însă în restul țării temperaturile vor fi mai scăzute. Cerul va fi înnorat mai accentuat în zonele din jumătatea de nord a țării, unde va și ploua pe arii extinse. În regiunile din sudul țării va fi doar temporar noros, iar precipitații doar local, noaptea.

Citeste si: Veste bună pentru românii care vor să se vaccineze cu Pfizer. Cea mai mare tranșă de doze ajunge luni în țară

Vremea în București

În Capitală, vremea se mai încălzește, cerul va fi înnorat în cursul nopții, iar spre dimineață va ploua slab. Vântul va sufla slab și moderat. Valorile maxime pentru această dată vor fi cuprinse între 15 și 17 grade celsius, iar cele minime între 7 și 8 grade celsius.

Prognoza meteo, pentru marți 27 aprilie 2021. Meteorologii au anunțat cum va fi vremea în țară[Sursa foto: PixaBay]

Vremea la munte

La munte vor fi precipitaţii mixte, iar cerul va fi mai mult înnorat timpul zilei, vântul va avea unele intensificări. Temperaturile maxime se vor încadra, în general,

între 11 şi 17 grade, iar cele minime vor fi cuprinse între -1 şi 10 grade

Vremea pe litoral

Citeste si: Cazul studentei care s-a trezit dintr-o comă de gradul trei. Ea a fost operată pe creier la Iași

La malul Mării Negre, va plua slab spre seară. Pe litoral, temperatura maximă va fi de 17 grade Celsius, iar cea minimă de 6 grade Celsius.Citește mai mult..

Get real time updates directly on you device, subscribe now.