Bucureștenii vor plăti de șapte ori mai mult pentru locul de parcare. Zonele de taxare din Capitală


Parcarea s-a scumpit, de marți, în București, după ce consilierii local au votat noile tarife anuale, informează Mediafax.

Capitala este împărțită în patru zone: A, B, C, D, cea mai scumpă fiind A, care reprezintă centrul. Aici, creșterea a fost de la 84 de lei, la 600 de lei anual. În zona B tariful va fi de 500 lei anual față de 66 de lei, în C va fi de 400 față de 55 de lei și în zona de D va fi de 300 de lei, față de 37 de lei.

Taxele au crescut față de nivelul actual, solicitarea de majorare venind de la primarii de sector. Principala modificare este că taxa e calculată anual, nu pe zi ca până acum. Asta a atras nemulțumirea consilierilor din opoziție care au întrebat ce face proprietarul care vinde mașina sau se mută. „Rămâi cu banii luați” – a fost concluzia și așa s-a votat.

Taxele se vor aplica din 2022.

Zonarea Municipiului Bucureşti

Sectorul 1

Sectorul 2

 

Sectorul 3

Sectorul 4

Sector 5

Sector 6

Editor : V.M.Citește mai mult..

4 Comments
 1. Fakty says

  After I start your Rss feed it appears to be a ton of junk, is the problem on my side?

 2. Blogi Edukacyjne says

  If you say admit to crimes (real or not real) on blog posts, can you be reported to the police and be tried on what is written online?. What if the crime was just a lie, and its a supposed crime you did in another country?.

 3. XMC.pl says

  Hey, I had been in search of Day 8 | after i found your site. Thanks for sharing this excellent data. Thank you!

 4. xmc.pl says

  I know this is in truth boring and you are skipping to the next comment, but I just wanted to throw you a big thank you – you cleared up some things for me!

Leave A Reply

Your email address will not be published.