Cancelarul Angela Merkel: „UE nu a primit suficiente informaţii despre vaccinul rusesc Sputnik V destinat Covid-19 pentru a-l putea aproba”

[ad_1]

Angela Merkel a făcut noi declarații. Cancelarul Germaniei a transmis că Agenţia Europeană a medicamentului nu a primit încă informaţii suficiente despre vaccinul rusesc Sputnik V pentru a putea fi aprobat.


In articol:


Merkel a vorbit despre vaccinul Sputnik V. „Agenţia Europeană a medicamentului nu a primit încă informaţii suficiente despre vaccinul rusesc Sputnik V destinat Covid-19 pentru a-l putea aproba, dar, dacă aprobarea va avea loc în curând, Germania îl va cumpăra.”, a declarat Angela Merkel.

Citeste si: Angela Merkel: Anunț supărător pentru populația Germaniei


Ce a transmis cancelarul Germaniei Angela Merkel

Angela Merkel le-a răspuns jurnaliștilor care i-au adresat întrebări. Ea a menționat că dacă totul este în regulă va cumpăra doze de vaccin Sputnik V. „Dacă se va întâmpla în curând, va fi firesc să cumpărăm doze Sputnik. Dar, dacă va dura luni de zile, atunci vom avea suficiente vaccinuri aici şi ne vom întreba cât de multe să comandăm”, a adăugat cancelarul.

Citeste si: Angela Merkel este pregătită să comande vaccinul Sputnik V

Cancelarul Germaniei Angela Merkel.[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Angela Merkel a vorbit despre o posibilă prelungire a restricțiilor în luna aprilie

Merkel a încheiat prin a spune că pe măsură ce vaccinurile vor fi mai multe, va fi posibil ca în iunie să se renunţe la actualul sistem de prioritizare strictă a dozelor.

În acest mod, toți nemții să poată, în principiu, să se programeze pentru vaccinare.

Citeste si: Angela Merkel si Ursula von der Leyen se vaccineaza anti-COVID-19! Iata cu ce vaccin a fost deja imunizata Presedinta Comisiei Europene!

Citeste si: Angela Merkel renunță la lockdown-ul strict de Paște: „Greșeala îmi aparține doar mie”

[ad_2]

Citește mai mult..